Domovská stránka > J > Jak Otevřít Pdf V Chromu?

Jak otevřít PDF v Chromu?

Návod pro prohlížeč Chrome

V sekci Dokumenty PDF (jedna z posledních voleb) zaškrtněte volbu "Otevírat soubory PDF ve výchozí aplikaci pro prohlížení souborů PDF." Chrome se tak nebude pokoušet soubor PDF zobrazit, ale uloží jej pro otevření v Adobe Readeru.

Přečtěte si více

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak zakázat otevírání PDF v prohlížeči?

Možnost Povolit nastaví doplněk Adobe PDF Reader jako aplikaci pro otevírání souborů PDF v prohlížeči. Možnost Zakázat tento doplněk vypne, takže nebude otevírat soubory PDF v prohlížeči. Vyberte položku Adobe PDF Reader a klikněte na tlačítko Povolit nebo Zakázat.
Někdo se také může ptát, proč mi nejde otevřít soubor pdf?
Aktualizujte aplikaci Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC

Instalací nejnovějších aktualizací se může problém vyřešit. Otevřete aplikaci Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC. Vyberte možnost Nápověda > Zkontrolovat aktualizace. Pokud se zobrazí dialogové okno nástroje aktualizace, klikněte na tlačítko Ano.

Někdo se také může ptát, jak nastavit otevírání souborů v pdf?

Kroky k nastavení aplikace Acrobat Reader DC nebo Acrobat DC jako výchozí program pro otevírání souborů PDF: Pravým tlačítkem klikněte na obrázek souboru PDF a potom vyberte možnost Vlastnosti. V dialogovém okně Vlastnosti pro daný soubor klikněte na tlačítko Změnit.
Následně, kde je pdf?
Vytvářet PDF dokumenty lze jak v komerčním softwaru Acrobat od Adobe, tak v dalších programech (často však pouze jako export do PDF). Prohlížení je snazší, existují volně dostupné prohlížeče pro mnoho platforem, nejznámějším je oficiální prohlížeč mateřské firmy Adobe Reader.

Související článek

Jak otevřít soubor ve formátu XML?

Doporučujeme používat stabilní a výkonný textový editor. Standardní poznámkový blok by měl stačit. Pro zkušenější uživatele je možné použít jEdit. Lze použít i textové editory.

Když to vezmeme v úvahu, jak zobrazit soubory pdf?

Spusťte aplikaci Acrobat a proveďte jeden z následujících úkonů:
  1. Otevřete soubor v nabídce Domovská stránka > Poslední.
  2. Zvolte možnost Soubor > Otevřít. V dialogovém okně Otevřít vyberte jeden nebo více názvů souborů a klikněte na Otevřít. Dokumenty PDF mají obvykle příponu . pdf.
Když to vezmeme v úvahu, jak stáhnout pdf z internetu?
Volně šiřitelná aplikace Free PDF Downloader je specializovaný nástroj pro vyhledávání a stahování PDF dokumentů z internetu. Pro vyhledávání je zde požit vyhledávač Google a nalezené PDF dokumenty lze snadno stáhnout do počítače pouhým přetažením příslušného odkazu myší.

Jak otevřít PDF v EDGE?

V Edge klikněte na tři tečky v pravém horním rohu (...) Klikněte na Nastavení. V nabídce na levé straně klikněte na "Soubory cookie a oprávnění k webu". V seznamu oprávnění klikněte na "Dokumenty PDF".
Můžete se také zeptat, jak otevřít pdf dokument?
Klikneme proto na soubor PDF pravým tlačítkem a otevře se nám menu s nabídkou. Vybereme „Otevřít v programu \ Zvolit jinou aplikaci". Z nabídnutých možností vybereme „Adobe Acrobat Reader DC" a vybereme „K otevírání souboru . pdf vždycky používat tuto aplikaci" a potvrdíme tlačítkem „OK".

Co dělat když nejde otevřít soubor?

Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů:
  1. Nemáte oprávnění k zobrazení souboru.
  2. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup.
  3. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.

By Jehiah

Similar articles

  • Jak otevřít soubor MKV?

    Představujeme bezplatný, ale výkonný přehrávač videa, který vám umožní snadno prohlížet video soubory MKV bez nutnosti instalace dalších přehrávačů médií.

  • Jak otevřít DVD?

    Stisknutím tlačítka na jednotce otevřete jednotku CD/DVD. Pokud se disk neotevře stisknutím tlačítka na disku nebo tlačítko na disku není k dispozici, můžete se pokusit disk otevřít pomocí systému Windows. K odstranění zásobníku lze použít jednoduché metody v Průzkumníku souborů.

  • Jak otevřít RAW v GIMP?

    Stačí dvakrát kliknout na obrázek a otevře se editorRAW a GIMP současně, přičemž tým GIMPu v současné době pracuje na bezproblémové úpravě obrázků RAW.

  • V čem otevřít soubor RTF?

    Textové dokumenty lze vytvářet, otevírat, prohlížet, upravovat nebo měnit pomocí oblíbených aplikací pro zpracování textu pro počítače Mac i Microsoft Windows. Mezi programy pro zpracování textu patří Microsoft Word pro Windows a Microsoft Word pro Mac.

  • Jak otevřít ZIP soubor?
  • Jak otevřít FTP server?
  • Jak otevřít MP3?
  • Jak otevřít soubor MPG?
Jak otevřít poškozený soubor PDF? :: Co je to metaverse Crypto?
Užitečné odkazy