Domovská stránka > J > Jak Aktivovat Datovou Kartu?

Jak aktivovat datovou kartu?

V samoobsluze vodafone.cz/muj/ - v sekci Služby – Moje SIM / eSIM vyplňte v části Aktivace nové SIM 19místné výrobní číslo nové SIM a klikněte na uložit. V aplikaci Můj Vodafone - na hlavní stránce v části Další funkce - Zobrazit více zvolte Aktivaci SIM karty a naskenujte 19místné výrobní číslo nové SIM.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Lidé se také ptají, kde najít puk?

Kódy PIN a PUK jsou přidělená bezpečnostní čísla pro konkrétní SIM kartu, která zabraňují zneužití telefonu cizími osobami. PIN kód i PUK kód jsou součástí balení SIM karty. Kódy jsou uvedeny přímo na kartičce, ze které se SIM vylomí. Najdete je pod stíracími poli.
Jak zjistit číslo SIM karty v telefonu?
Nejjednodušší způsob, jak zjisti číslo SIM karty je si uschovat dokumenty, které jste se SIM kartou od operátora dostali. Zpravidla se jedná o malý papírová box s plastovou kartou, ze které je SIM karta vyjmuta. Číslo SIM karty naleznete na rubové straně plastové karty.

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Původní PIN a PUK kód najdete v úvodním dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás na začátku dostali společně se SIM kartou. PUK kód se dá také zjistit v Můj T-Mobile v sekci Smlouva > SIM karta > PUK kódy nebo pomocí odeslání kódu *123*307# přímo z vašeho mobilu jako když voláte telefonní číslo.
Co delat kdyz mám zadnou sluzbu?
Vypnout a zapnout (soft reset)

Vypněte telefon, vyčkejte pár vteřin a znovu jej zapněte. Pokud signál naskočí, je po problému. V opačném případě zkuste další náš tip.

Související článek

Jak aktivovat klávesnici?

Přejděte na úvodní obrazovku a vyberte nastavení.

Co delat kdyz mi nejdou data?

Máme pro vás několik tipů, jak zjistit, kde je problém.
  1. Zkuste svůj mobilní telefon restartovat.
  2. Zkontrolujte připojení k síti.
  3. Zkontrolujte, že máte zapnutá data v telefonu.
  4. Nevyčerpali jste svůj datový balíček?
  5. Může se jednat o výpadek datové sítě
  6. Zkuste SIM kartu vložit do jiného telefonu.
  7. Kontaktujte nás.
A co delat kdyz nemám signál v zahranici?
Pokud potíže přetrvávají i v jiné síti, doporučujeme vám vypnout a zapnout telefon, případně vyzkoušet vaši SIM kartu v jiném zařízení. Pokud bude v jiném telefonu fungovat, ověřte v nastavení vašeho přístroje, zda není zakázán roaming, případně mezinárodní hovory.

Jak přetáhnout kontakty ze SIM karty?

Import kontaktů
  1. Vložte do zařízení danou SIM kartu.
  2. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Kontakty .
  3. Dole klepněte na Opravit a spravovat. Importovat ze SIM karty.
  4. Pokud máte v zařízení víc účtů, vyberte účet, do kterého chcete kontakty uložit.
Jak vytáhnout kontakty z rozbitého telefonu?
K telefonu stačí připojit OTG kabel – na jedné straně zpravidla micro USB nebo USB-C a na druhé samice USB A konektoru. K němu následně připojíte myš od počítače a na displeji se zobrazí kurzor. Svá data můžete zálohovat buď do cloudu, stejně jako byste to udělali za předpokladu, že by telefon standardně fungoval.

Když to vezmeme v úvahu, jak přenést kontakty z telefonu na sim kartu android?

Operační systém Android umožňuje ukládat kontakty do telefonu i na SIM kartu. Koupíte-li si nový telefon, můžete tak kontakty jednoduše převést pomocí SIM karty. Ve starém telefonu jděte do kontaktů a v nastavení najděte povel importovat kontakt na SIM. Pak SIM kartu vyjměte a vložte do nového telefonu.

By Layney Hal

Similar articles

  • Jak načíst SD kartu?

    Pokud vložíte kartu SD do příslušného slotu, počkejte, až ji počítač nahraje. Pokud nemáte vestavěnou čtečku paměťových karet, je třeba použít externí čtečku. Zapojte čtečku do portu počítače a vložte kartu do slotu.

  • Jak aktivovat 5GHz Wi-Fi?

    Nastavení hotspotu 5 GHz na straně mobilního zařízení 1. Na stránce nastavení mobilního zařízení klepněte na položku [Síť a internet]1, klepněte na položku [Hotspot a tethering]2, klepněte na položku [přepínač]3 a zapněte hotspot wi-fi.

  • Jak aktivovat Excel?

    Přejděte na úvodní obrazovku a ujistěte se, že jste připojeni k internetu, aby systém Windows mohl zjistit zakoupenou sadu Office.

  • Jak aktivovat Bixby?

    Na domovské obrazovce se zobrazí oznámení s dotazem, zda chcete zahájit novou rutinu. Doporučená rutina se zobrazí na stránce Bixby Routines. Přejděte na doporučenou rutinu.

  • Jak aktivovat disk?
  • Jakou platební kartu?
  • Jak nastavit grafickou kartu Radeon?
  • Jak aktivovat win 10?
Co znamená slabe zabezpeceni u Wi-Fi? :: Jak opravit aplikaci?
Užitečné odkazy