Domovská stránka > J > Jak Otevřít Zip Android?

Jak otevřít zip Android?

V první řadě to jsou Google Dokumenty (Dokumenty, Tabulky, Prezentace, PDF Viever), Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, OneNote) a pak také v univerzálním balíku WPS Office, který dokáže otevřít téměř všechny formáty kancelářských souborů.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký je nejvyšší Android?

Od největší změny designu oblíbeného operačního systému uplynulo šest let.

Co dělat když nejde otevřít soubor?

Pokud se vám soubor nedaří otevřít, může to mít několik důvodů:
  1. Nemáte oprávnění k zobrazení souboru.
  2. Jste přihlášeni k účtu Google, který nemá k souboru přístup.
  3. Nemáte v telefonu nainstalovanou správnou aplikaci.
Následně, jak otevřít poškozený soubor pdf?
Chcete-li se pokusit obnovit poškozený dokument PDF pomocí nástroje PDF Fixer, stačí po instalaci bezplatného softwaru soubor přetáhnout na ikonu klíče. V případě potřeby můžete předem vybrat jiné umístění cílového souboru, například pracovní plochu Windows. Poté program soubor analyzuje a opraví.

Jak opravit chybu v PDF?

Pomocí nástroje Kontrola před výstupem můžete v dokumentu opravit mnoho chyb. To se provádí tak, že se do profilu vloží takzvané opravy pro opravu chyb. Oprava problém automaticky opraví, pokud je to možné, nebo poskytne informace k tomu, abyste mohli problém opravit ve zdrojovém souboru.
Jak dopsat text do PDF?
Vkládat poznámky, texty a třeba i zaškrtávací pole umí Adobe Acrobat Reader DC, který je zdarma. Acrobat reader je prohlížeč PDF souborů, který byste měli v počítači mít, abyste mohli soubory zobrazovat.

Související článek

Proč iPhone a ne Android?

Pokud chcete, není problém instalovat aplikace mimo oficiální obchod Google Play, protože Apple chce zajistit maximální bezpečnost svých uživatelů.

Můžete se také zeptat, jak začernit text v pdf zdarma?

V PDF-XChange Editoru 8 / Plus otevřete soubor PDF pomocí volby na kartě Soubor > Otevřít. Označte citlivé informace pro začernění v souboru PDF pomocí volby na kartě Ochrana > Označit pro anonymizaci. Pokud chcete vyhledat citlivé informace na základě vzorů, klikněte na kartě Ochrana na volbu Najdi a anonymizuj.
V čem upravit PDF?
Úpravy souborů PDF:

Otevřete soubor v aplikaci Acrobat DC. V pravém podokně klikněte na nástroj Upravit PDF. Použijte nástroje pro úpravy v aplikaci Acrobat: Přidávejte nový text, upravujte text nebo aktualizujte písma pomocí výběru v seznamu Formát.

Jak dešifrovat PDF?

PDF Cracker je aplikace, která poslouží každému, který chce odstranit hesla ze zabezpečených PDF dokumentů. Po dešifrování PDF dokumentu můžete tento dokument upravovat nebo tisknout. Soubor lze otevřít v jakémkoli PDF prohlížeči. Podporovány jsou všechny verze programu Adobe Acrobat.
Lidé se také ptají, jak odemknout pdf mac?
Tip: Chcete‑li zamknout nebo odemknout některý soubor ve Finderu, vyberte jej, klikněte na Soubor > Informace a pak zaškrtněte políčko Uzamčeno nebo jeho zaškrtnutí zrušte.

Navíc, jak vytvořit vyplnitelný pdf formulář?

Vytváření vyplnitelných souborů PDF:
  1. Otevřete Acrobat: Klikněte na kartu Nástroje a vyberte Připravit formulář.
  2. Vyberte soubor nebo naskenujte dokument: Acrobat automaticky analyzuje váš dokument a přidá pole formuláře.
  3. Přidejte nová pole formuláře:
  4. Uložte vyplnitelné PDF:

By Healey Mccaddon

Similar articles

Jak spárovat sluchátka Niceboy s notebookem? :: Jak zjistit verzi aplikace?
Užitečné odkazy