Domovská stránka > J > Jak Zjistit Verzi Aplikace?

Jak zjistit verzi aplikace?

Pro telefony Android

Otevřete aplikaci Google Play Store. Klepněte na ikonu Menu a pak na Moje aplikace. Aplikace s dostupnými aktualizacemi jsou označeny štítkem Aktualizovat. Pokud u aplikace vidíte Aktualizovat, vaše verze aplikace není nejnovější.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

A další otázka, jak spustit avi na iphone?

Po připojení zařízení k počítači otevřete iTunes a klikněte na Aplikace (1). Následně úplně dole najděte ikonu VLC (2) nebo jiného podobného přehrávače. Poté klikněte na možnost Přidat (3) a vyberte (4) si svůj film.
Pokud jde o toto, v jakém formátu stahovat filmy do mobilu?
Většina mobilních telefonů přehrávajících video podporuje formát 3GP. Máte-li však film např. v AVI, není žádný problém ho do tohoto formátu v PC převést.

Následně, jak přehrát mp4 v androidu?

Existují dva způsoby, jak přehrávat videa 2p H. 1080 MP265 v systému Android. Jedním z nich je instalace přehrávače HD MP4 na Android, jako je VLC, KMPlayer atd., A druhým způsobem je převést videa H. 4 na soubory H.
Proč mi nejde iVysílání?
Zařízení odpojte a zkuste video spustit znovu. Doporučujeme využívat prohlížeče Chrome a Firefox (OS Windows 8.1/10/11) nebo Safari (iOS, iPadOS a MacOS), a to v jejich aktuálních verzích. U ostatních prohlížečů nedokážeme zaručit správnou funkčnost.

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Navíc, jak zprovoznit hbbtv?

Jak začít používat HbbTV?
  1. Ujistěte se, že máte televizi podporující technologii HbbTV. Technologii HbbTV podporuje většina chytrých televizí vyrobených od roku 2012.
  2. Připojte zařízení k internetu.
  3. Je-li funkce HbbTV vypnutá, zapněte ji.
  4. Spusťte HbbTV stiskem červeného tlačítka.
Jak přijímat HbbTV?
Co potřebuji k příjmu HbbTV? Uživatel potřebuje televizor s podporou HbbTV a připojení k internetu. Jen výjimečně je tato služba dostupná i na jiných přijímačích. Nabídka služeb HbbTV se aktivuje stisknutím červeného tlačítka na dálkovém ovladači.

Proč se nezobrazuje červené tlačítko?

Abyste mohl/a HbbTV (červené tlačítko) využívat, potřebujete televizní přijímač nebo set-top-box s podporou HbbTV a připojení k internetu. Seznam certifikovaných zařízení najdete zde.
Lidé se také ptají, proč nefunguje červené tlačítko lg?
To musia byt riadne smejdy, lebo je to tu kazdu chvilu "cervene tlacitko". Na ovladači přidrž zmačklé ozubené tlačítko až se ti na obrazovce objeví nastavení a v nastavení najeď na obecné a vypni tam QuickStart a můžeš ještě vypnout televizi ze zásuvky a znovu zapni.

Jak zprovoznit červené tlačítko TCL?

Přestože televizor během úvodního nastavování připojíte k internetu, neznamená to, že automaticky aktivuje funkci červeného tlačítka, která vyvolává interaktivní nabídku hybridní televize (HbbTV). To musíte udělat dodatečně ručně, přes menu s příslušným nastavením.

By Madalena Leneave

Similar articles

Jak otevřít zip Android? :: Proč nejde přehrát video na YouTube?
Užitečné odkazy