Domovská stránka > C > Co Je Podobne Whatsapp?

Co je podobne WhatsApp?

Viber. Funkce chatu Viber zahrnují skupinový chat, okamžité hlasové a video zprávy a tisíce gifů a animovaných nálepek. Můžete si i nainstalovat rozšíření chatu, abyste mohli sdílet YouTube videa, hudbu ze Spotify, informace o poloze a další. Viber také podporuje audio a video hovory.

Přečtěte si více

Související článek

Jak Zasifrovat WhatsApp?

Zálohy se šifrují end-to-end. Existují chaty s odposlechem.

Jak smazat archivované zprávy na WhatsApp?

Zrušení archivace individuálního nebo skupinového chatu

Klepněte na ikonu Archivováno. Klepněte na individuální nebo skupinový chat, jehož archivaci si přejete zrušit, a přidržte ho. V horní části obrazovky klepněte na Zrušit archivaci.
Můžete se také zeptat, jak smazat fotky z whatsapp u vsech?
Tato novinka je dostupná v aplikaci WhatsApp pro Android, iOS, Windows Phone i na desktopové verzi. Stačí dlouze kliknout na odeslanou zprávu, zvolit „smazat" a vybrat „odstranit u všech".

A další otázka, jak udělat na watsapu že jsou zprávy neprecteny?

Rozklikli jste si konverzaci, ale nechcete, aby se zprávy zobrazily ostatním uživatelům jako přečtené? Stačí, když vyberete požadovanou konverzaci a po kliknutí na tři tečky zvolíte „označit jako nepřečtené".
Jak obnovit smazané kontakty?
Obnovení smazaných kontaktů
  1. Přejděte na Kontakty Google.
  2. Vlevo posuňte zobrazení dolů.
  3. Klikněte na Koš.
  4. Vyberte jednu z možností. Jeden kontakt: Zaškrtněte políčko vedle jména kontaktu. Několik kontaktů: Zaškrtněte políčka u všech kontaktů, které chcete obnovit.
  5. Nahoře klikněte na Obnovit.

Související článek

Jak skrýt zprávy na WhatsApp?

Na kartě CHATY klepněte na chat, který chcete skrýt, a podržte jej. V horní části obrazovky klepněte na ikonu Archivováno.

Jak smazat kontakty na SIM v Xiaomi?

Můžete zkusit aplikaci SIM Contacts, která prý umí s kontakty na SIM pracovat a tedy je i mazat.
Lidé se také ptají, jak obnovit smazané kontakty v telefonu samsung?
Obnova za pomoci Gmailu

Všichni uživatelé telefonů se systémem Android jsou přihlášeni ke svému Google účtu. Ten nabízí promyšlenou synchronizaci dat ze svých serverů. Díky tomu lze smazané kontakty jednoduše obnovovat v prostředí Gmailu na počítači.

Můžete se také zeptat, jak se přihlásit do whatsapp?

Přihlášení
  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.
Když to vezmeme v úvahu, jak poslat zprávu na whatsapp?
Chcete-li poslat novou hromadnou zprávu, spusťte aplikaci WhatsApp a klikněte na ikonu tří teček vpravo nahoře. Z nabídky vyberte možnost »Nová hromadná zpráva«. Následně se otevře váš adresář a vy z něj můžete vybrat osoby, kterým chcete zprávu zaslat. Kontakty, které už jste vybrali, jsou vidět v seznamu nahoře.

Jak se dostat na WhatsApp druhemu?

Stačí, když budete mít pár desítek vteřin telefon své oběti. Na svém telefonu si budete chtít založit nový WhatsApp účet a místo svého čísla zadáte cizí telefonní číslo, tedy číslo oběti. Poté již jen stačí zvolit ověření přes telefonní hovor, který nadiktuje pin.

By Esma Denev

Similar articles

Jak odstranit soubory z One drive? :: Jak odstranit kontakt na Whatsappu?
Užitečné odkazy