Domovská stránka > K > Kdy Bude Meta?

Kdy bude Meta?

Jak totiž oznámil šéf Facebooku Mark Zuckerberg na konferenci Connect 2021, korporátní jméno společnosti bude nyní Meta. A podle jeho slov bude reflektovat nové zaměření celé firmy.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Co je metaverse?

Co se týče definice slova metaverse, tak se jednoduše řečeno jedná o fiktivní vesmír, tedy síť 3D virtuálních světů, které jsou zaměřené na sociální spojení. Vůbec poprvé se pojem metaverse objevil v dystopickém kyberpunkovém románu Sníh z roku 1992, který napsal spisovatel Neal Stephenson.
Následně, kdo vlastní meta?
Společnost pod vedením Marka Zuckerberga podle informací agentury Reuters vyjednala nákup práv na název Meta za 60 milionů dolarů, tedy více než 1,3 miliardy korun.

Pokud jde o toto, proč se facebook přejmenoval na meta?

Společnost Facebook se přejmenuje na Meta, oznámil ve čtvrtek na konferenci šéf podniku Mark Zuckerberg. Nové jméno, jež bude zastřešovat služby jako Facebook či Instagram, odkazuje na takzvané metaverzum, tedy internetový svět, který společnost buduje. Firma změní i logo, kterým napříště bude modrý symbol nekonečna.
Co to je Facebook?
Meta Platforms, dříve Facebook (výslovnost v angličtině [feɪsˌbʊk]IPA, fejsbuk) je americká mediální služba, rozsáhlý webový systém a služba sociálních sítí. Usnadňuje komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování sociálních vztahů a online zábavu.

Související článek

Kdy bude dostupný iPhone 13 pro?

iPhone 13 a 13 Pro Max k vám dorazí 7. ledna.

Co to je Meta?

V češtině má meta dvojí užití: jako samostatné slovo a jako první část složenin. Jako samostatné podstatné jméno se meta užívá ve dvou významech: 1. vytčený cíl; 2. značka pro cvičence při hromadných tělocvičných vystoupeních (viz Nový akademický slovník cizích slov).
Co všechno je pod Facebook?
Upozornila, že mezi její hlavní služby patří aplikace Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp, Oculus, Workplace, Portal a Calibra.

Jaká pravidla dodržovat na Facebooku?

nesmíte s nikým sdílet heslo svého profilu (koukám se na vás, milé profily Janička Petr Novákovi) nesmíte bez předchozího souhlasu FB automatizovaně používat či shromažďovat data uživatelů dáváte FB povolení dále používat vámi vytvořený a sdílený obsah.
Někdo se také může ptát, jak se připojit do metaverse?
Upozorňujeme proto, že návštěvníci metaverse musí být velmi opatrní. Jedním z nejbezpečnějších způsobů, jak se připojit například k nedávnému humbuku kolem NFT, je vstoupit do metaverse s důvěryhodným a osvědčeným poskytovatelem služeb.

Navíc, jak investovat do metaverse?

5 tipů na nejlepší metaverse akcie.
...
Metaverse akcie: 5 společností investujících do metaverse
  1. Akcie Meta Platforms (FB)
  2. Akcie Roblox (RBLX)
  3. Akcie NVIDIA (NVDA)
  4. Akcie Microsoft (MSFT)
  5. Akcie Snap Inc.

By Whitford

Similar articles

Co dělat když mi padají aplikace? :: Jak odhlásit Macbook?
Užitečné odkazy