Domovská stránka > K > Kdy Bude Aktualizace Samsung?

Kdy bude aktualizace Samsung?

Konkrétně můžeme vidět, že starší vlajkové modely Samsung by Android 12 měly obdržet nejpozději v březnu 2022. Následovat bude oblíbená střední třída, kde se nachází například Samsung Galaxy M51 anebo Samsung Galaxy A52.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Kde stáhnout firmware Samsung?

Navštivte následující web: www.imei.info Firmware ke stažení společnosti Samsung . Do vyhledávacího pole zadejte název zařízení nebo kódové jméno. Z výsledků vyberte požadovaný model. Poté vyberte kódové jméno svého smartphonu.
Pokud jde o toto, jak si aktualizovat ios?
Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

Navíc, co to je aktualizace softwaru?

Aktualizaci softwaru vašeho zařízení doporučujeme v zájmu získání nejnovějších funkcí, vylepšení a oprav chyb. Zajistíte tak optimální funkci zařízení. Pokud je k dispozici aktualizace softwaru, na stavovém řádku se zobrazí (ikona aktualizace systému). Nové aktualizace lze vyhledat také ručně.
Následně, jak se zbavit aktualizace windows 10?
Odinstalace vybraných aktualizací

Standardně se otevírá položka menu Windows Update. Právě v její spodní části najdete volbu s označením Zobrazit historii aktualizací. Následně se vám ukáže seznam nainstalovaných aktualizací. Hned nahoře zvolte Odinstalovat aktualizace.

Související článek

Kdy bude dostupný iPhone 13 pro?

iPhone 13 a 13 Pro Max k vám dorazí 7. ledna.

Můžete se také zeptat, jak se vratit k predchozi verzí aplikace?

Android, sám o sobě neumožňuje downgrade aplikace na předchozí verzi, jelikož nemůže přepsat novou aplikaci její starší verzí. Samozřejmě můžeme namítnout, že Android má tlačítko „Odinstalovat aktualizace" v nastavení, avšak to vám nemusí umožnit vrátit se na konkrétní verzi.
Jak odinstalovat patch?
Jak odinstalovat aktualizaci Windows 10
  1. Otevřete aplikaci »Nastavení | Aktualizace a zabezpečení | Windows Update«.
  2. Klikněte na »Odinstalovat aktualizace« v horní části okna.
  3. Na aktualizaci, kterou potřebujete odinstalovat klikněte pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky zvolte »Odinstalovat«.

Jak stáhnout starší verzi Androidu?

Na Androidu je potřeba, abyste dokázali najít starší APK (instalační soubor aplikace) a ten nainstalovali přímo (v Nastavení vašeho mobilu či tabletu si musíte povolit instalace z jiných zdrojů než Google Play).
Lidé se také ptají, jak vrátit aktualizaci xiaomi?
Dobrý den, ne, bohužel vrátit se nelze. Je to, mimo jiné, z bezpečnostních důvodů – nová verze opravuje chyby té předchozí, včetně bezpečnostních.

Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat starší verzi miui?

Re: Jak vrátím zpět aktualizaci

Můžeš to uložit kdekoliv v telefonu. Pak najedeš na ikonu Aktualizace, zmáčkneš levé spodní tlačítko zvol -Vybrat ZIP s novou verzí MIUI .

By Devaney Cutsforth

Similar articles

Jak sundat fólii z nabytku? :: Jak zakázat aktualizace systému Android?
Užitečné odkazy