Domovská stránka > J > Jak Aktualizovat Microsoft Store?

Jak Aktualizovat Microsoft Store?

Aktualizujte Microsoft Store: Vyberte tlačítko Start a pak v seznamu aplikací vyberte Microsoft Store. V aplikaci Microsoft Store vyberte Zobrazit více > Položky ke stažení a aktualizace > Získat aktualizace. Pokud je k dispozici aktualizace pro Microsoft Store, začne se automaticky instalovat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak aktualizovat systém Windows 7?

Systém Windows 7 je možné spustit pomocí Windows 7Zvolte Start.

A proč mi nejde aktualizovat windows 10?

Antivirový nebo zabezpečovací software od jiných výrobců může v některých případech způsobovat chyby, když se pokusíte aktualizovat na nejnovější verzi systému Windows 10. Tento software můžete dočasně odinstalovat, aktualizovat si počítač a poté software znovu nainstalovat, až bude vaše zařízení aktualizované.
Když to vezmeme v úvahu, proč mi nejde nainstalovat windows 10?
Příčinou může být uživatelé nebo programové soubory, složky, je přesměrován na jiný oddíl. Může také sledovat chybová zpráva v prohlížeči událostí: Selhání instalace: Systému Windows se nezdařilo s chybou 0x80070004, nainstalujte následující aktualizaci: % jazyk ESD nadřazené skupiny.

A další otázka, jak opravit aktualizace windows 10?

Také si můžeme stáhnout utilitu přímo od Microsoftu: Windows Update Troubleshooter, která se pokusí najít a chybu opravit. Můžeme si od Microsoftu stáhnout a nainstalovat také nejnovější verzi služby Windows Update: Microsoft - Agent webu Windows Update .
Když to vezmeme v úvahu, kde stáhnout aktualizace windows 10?
Vyberte Start > Ovládací panely > Security > Security Center > Windows Update v Centru zabezpečení systému Windows. V okně Windows Update vyberte možnost Zobrazit dostupné aktualizace .

Související článek

Jak aktualizovat drivery?

Stiskněte a podržte název zařízení, které chcete aktualizovat, a poté vyberte příslušnou kategorii pro zobrazení názvů zařízení. Vyhledejte aktualizovaný software ovladače. Vyberte ovladač, který chcete aktualizovat.

Někdo se také může ptát, jak nainstalovat win 10 zdarma?

Pokud máte licenční klíč k Windows 10, nebo jste si počítač pořídili s předinstalovaným Windows 10, můžete si stáhnout systém Windows 10 zdarma pomocí Media Creation Tool od Microsoftu. Jestliže licenční klíč nemáte, nevadí. Instalaci můžete dokončit i bez něj a systém zlegalizovat poté.
Jak si nainstalovat Windows 10?
Windows 10 lze dnes pořídit jako krabicovou verzi s fyzickým nosičem, což může být DVD nebo modernější USB flash disk. Druhou možností, jak přijít k legálnímu Windows, je samozřejmě elektronická licence. Flash disk jako instalační médium postupně přebírá otěže ustupujících DVD mechanik.

Kdy bude Windows 11 v ČR?

Operační systém Microsoft Windows 11 byl oficiálně vydán 5. října 2021.
Navíc, proč upgradovat na windows 11?
Co Windows 11 přináší navíc

Nový kabátek mají i jiné prvky a celkově vypadá systém prostě moderněji. Můžete se dále těšit na nový Průzkumník (pokud tedy nemáte raději dvoupanelového správce souborů) či nové Widgety místo dlaždic. Ty jsou však určené jen pro Plochu, do nabídky Start je nedostanete.

Jak změnit Windows 11 na 10?

Jak se vrátit zpět k Windows 10

Klikněte na Start – Nastavení, poté vpravo nahoře Windows Update a nakonec Upřesnit možnosti. Zde pokračujte na volbu Obnovení. A na této stránce vyberte možnost Vrátit se.

By Patricio

Similar articles

Proč mi nejde nastavit Apple Pay? :: Jak nainstalovat Windows 10 21H2?
Užitečné odkazy