Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Windows 10 21H2?

Jak nainstalovat Windows 10 21H2?

Pro Windows Zasvěcenci nejsou nabízeni Windows 10 Balíček 21H2, je možné upgradovat na novou aktualizaci funkcí stažením příslušného balíčku povolení a ruční instalací.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Můžete se také zeptat, jak aktualizovat na 21h2?

Před aktualizací na Windows 10 verze 21H2 pomocí balíčku povolení musíte používat Windows 10, verzi 2004, 20H2 nebo 21H1. Před použitím této aktualizace musíte mít nainstalované následující předpoklady: Servicing stack update for Windows 10, version 2004: Sept or a later servicing stack update.
Co dělat když nejde nainstalovat aktualizace Windows?
Postup č. 1
  1. Stáhněte si aplikaci Windows Update Fixer.
  2. Nainstalujte jej a spusťte jako správce.
  3. Aplikace zkontroluje aktuální stav všech potřebných služeb. Pokud nějaká neběží, můžete ji spustit kliknutím na tlačítko "Fix Windows Update".
  4. Hotovo, aplikaci můžete zavřít a v nastavení systému zkontrolovat aktualizace.

Někdo se také může ptát, jak nainstalovat 21h1?

U zařízení s verzemi 2004 a 20H2, která dostávají aktualizace přímo z aktualizace Windows, se zařízení automaticky instalují do Windows 10 verze 21H1. Pokud se zařízení aktualizuje z Windows 10, verze 1909 nebo starší verze, nelze tento balíček pro povolení aktualizace funkcí nainstalovat ručně.
Lidé se také ptají, kdy bude aktualizace na windows 11?
Windows 11 je další velkou verzí operačního systému Windows, kterou společnost Microsoft plánuje vydat před koncem roku 2021. Společnost Microsoft nevydala jinou verzi Windows celých 6 let, protože je operační systém Windows 10 neustále vylepšován.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

A další otázka, kdy bude 21h2?

Jedná se o signál určený především podnikům a organizacím, ale nejen jim. A od platí, že Windows 10 verze 21H2 jsou podle Microsoftu připravené k širšímu nasazení.
Navíc, jak ručně nainstalovat aktualizace windows 10?
Pokud chcete ručně vyhledat nejnovější doporučené aktualizace na zařízení s Windows 10, vyberte Spustit > Nastavení > Aktualizovat & zabezpečení > Windows Update > Vyhledat aktualizace.

Pokud jde o toto, jak updatovat windows?

Pokud chcete tuto aktualizaci nainstalovat hned, vyberte Start > Nastavení > Aktualizace a zabezpečení > Windows Update a pak vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud jsou aktualizace k dispozici, nainstalujte je.
Když to vezmeme v úvahu, jak aktualizovat na win 11?
Pokud chcete zkontrolovat, jestli je Windows 11 pro vaše zařízení připravený, přejděte na Start > Nastavení > Aktualizace a Zabezpečení > Sužba Windows Update a vyberte Vyhledat aktualizace. Pokud je upgrade pro vaše zařízení k dispozici a chcete pokračovat, stáhněte a nainstalujte ho.

Jak zakazat upgrade na Windows 11?

Příkazem regedit otevřete Editor registru. Najděte následující klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate. Po kliknutí pravým tlačítkem myši zadejte Nový a následně DWORD. Zadejte jméno TargetReleaseVersion a hodnotu nastavte na 1.

By Tadeas Costin

Similar articles

Jak Aktualizovat Microsoft Store? :: Jak opravit mezerník?
Užitečné odkazy