Domovská stránka > J > Jak Dát Email Do Spamu?

Jak dát email do spamu?

Postupovat můžete následovně:
  1. Otevřete si e-mailovou zprávu a klikněte myši na e-mailovou adresu v poli "Od" v hlavičce zprávy.
  2. Zobrazí se okénko s nabídkou dalších akcí.
  3. Zvolte možnost "Blokovaná (spam) adresa".
  4. Zvolením možnosti "Blokovaná (spam) adresa" dojde ke stejné akci, jako je popsáno výše.

Přečtěte si více

Související článek

Jak pridat Seznam Email do Apple Mail?

Přejděte do nastavení telefonu.

A další otázka, kdo je spamer?

Spammer je tvůrce a šiřitel spamu, nevyžádaného sdělení, které se hromadně šíří prostřednictvím internetu. Z původního výskytu v mailové komunikaci se spam rozšířil i do dalších částí komunikace v internetu. Spammer svou činností zahlcuje a zpomaluje výkon počítače a adresáty obtěžuje.
Jak funguje spam?
Spamem se rozumí nevyžádané zprávy způsobující zbytečné ekonomické náklady příjemci a lze je rozdělit na několik druhů (reklamní zprávy, „hoaxy", řetězové dopisy a další...). Reklamní zprávy jsou nevyžádaná reklamní pošta. Spammer zasílá texty, které mu mají přinést finanční nebo jiný prospěch.

Jak nahlásit email?

Nahlaste spam

Pomozte i ostatním uživatelům, aby případný podvodný email nedostali také a přímo z vašeho emailu pomocí tlačítka „nahlásit spam", tento email nahlaste. Tím zvýšíte šanci, že příště už do složky „Spam" spadne automaticky.
Jak se zbavit telemarketingu?
Stačí tedy sepsat odvolání a poslat ho poštou nebo e-mailem dané firmě. Druhou variantou je pak svůj nesouhlas vyjádřit rovnou při hovoru. Ve chvíli, kdy výslovně vyjádříte nesouhlas s telemarketingem, musí firma ze zákona vaše telefonní číslo vymazat ze své databáze telefonních čísel.

Související článek

Jak zprovoznit email?

Přejděte do nastavení.

Co je to ID v telefonu?

ID mobilního zařízení je jedinečný identifikátor, který se používá k rozpoznání mobilního zařízení. Může to být IDFA (identifikátor pro inzerenty) nebo reklamní ID systému Android.
Jak zrušit emailovou adresu?
Dobrý den, postupujte následovně - v levém menu úplně dole klikněte na Nastavení - dále vyberte Pokročilé nastavení. Sjeďte až téměř dolů a předposlední nástroj je Zrušení schránky. Zvolte tedy Zrušit schránku a dále postupujte dle zobrazených informací.

Jak zrušit zasílání emailu?

Otevřete si zprávu od odesílatele, který Vás již nezajímá a srolujte si až na konec tohoto emailu. Na konci zprávy bývají informace o odesílateli a také odkaz k odhlášení z odběru novinek, na ten pouze stačí kliknout.
Následně, jak zrušit účet na emailu?
Pokud chcete smazat email provozovaný u Seznamu, postupujte takto:
  1. Přihlašte se na Seznam.cz pod svým účtem.
  2. Jděte do voleb Nastavení > Pokročilé nastavení
  3. Zcela dole naleznete volbu Zrušit schránku.

Jak označit spam?

Vyberte zprávy, které chcete označit jako nevyžádanou poštu. V horní části obrazovky vyberte Junk >Junk (nebo Spam > Spam)a přesuňte zprávu do složky Nevyžádaná pošta nebo Spam.

By Sanburn

Similar articles

Co to je stůl? :: Jak vzniklo slovo spam?
Užitečné odkazy