Domovská stránka > J > Jak Aktivovat Druhou Sim Kartu?

Jak aktivovat druhou SIM kartu?

V nastavení klikněte na položku Správa SIM, kde uvidíte obě vaše SIM a jejich nastavení. Můžete zde některou ze SIM zcela vypnout (odpojit) nebo znovu zapnout.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Jak nastavit primarni číslo iPhone?

Nastavení výchozího čísla

Vyberte, které mobilní tarify chcete používat s iMessage a FaceTimem. V iOS 13 a novějším můžete vybrat jedno číslo i obě. Na této obrazovce vyberte číslo, které budete mít jako výchozí. Anebo vyberte číslo, které se bude využívat jenom pro mobilní data, a druhé se pak použije jako výchozí.
Jak funguje dual SIM iPhone?
iPhone SE 2 (2020), iPhone XS, iPhone XS Max a iPhone XR nebo novější podporují dvě SIM karty: jednu nano-SIM a jednu eSIM. eSIM je digitální SIM, která umožňuje aktivovat si u operátora mobilní tarif bez nutnosti používat fyzickou nano-SIM.

A jak aktivovat esim xiaomi?

Naskenujte čárový kód z balíčku a spárujte eSIM s vaším telefonním číslem. Poté klikněte na tlačítko Aktivovat. To je vše, nyní máte eSIM správně nastavenou!
Jak nahrat eSIM do telefonu?
Profil eSIM stačí nahrát do vašeho zařízení prostřednictvím načtení QR kódu, který obdržíte od T‑Mobile. Podmínkou k úspěšnému stažení eSIM profilu je, aby zařízení podporovalo eSIM a aby vaše zařízení bylo připojeno k internetu, např. přes Wi-Fi.

Související článek

Jak aktivovat klávesnici?

Přejděte na úvodní obrazovku a vyberte nastavení.

A jak aktivovat esim na iphone se?

Nastavení eSIM
  1. Otevřete aplikaci Fotoaparát a naskenujte QR kód.
  2. Jakmile se zobrazí oznámení Byl nalezen mobilní tarif, klepněte na něj.
  3. Dole na obrazovce klepněte na Pokračovat.
  4. Klepněte na Přidat mobilní tarif.
Následně, jak aktivovat novou sim kartu?
Jak aktivovat hlasovou SIM kartu?
  1. Nejprve vložte sim kartu do telefonu.
  2. Následně ji aktivujete snadno pomocí prvního hovoru.
  3. Od uskutečnění prvního hovoru vám operátor v prvních 4 hodinách postupně aktivuje roaming, internet v mobilu, MMS a další sjednané služby.
  4. Nyní již můžete telefonovat!

Jak aktivuji SIM kartu?

Pokud si přejete SIM kartu aktivovat dříve, jen zkrátka uskutečníte hovor. Tím dojde k její aktivaci. Postupně se pak během několika málo hodin nastaví také roaming, internet v mobilu, MMS a další služby, pokud jste si je s operátorem dohodli.
Pokud jde o toto, jak aktualizovat sim kartu t mobile?
Výměna SIM karty
  1. Cena za výměnu SIM karty je 99 Kč.
  2. Výměny týkající se eSIM jsou bezplatné.
  3. Pokud vaše SIM karta nepodporuje LTE a nelze ji pro registraci do LTE sítě aktualizovat (to zjistíte jednoduše odesláním SMS s textem LTE na číslo 4603), vyměníme vám ji zdarma.

Můžete se také zeptat, co dělat když nejde home button?

Pokud Vám nefunguje home button, můžete si v nastavení aktivovat softwarovou verzi tohoto tlačítka, která se bude zobrazovat na displeji. Toto softwarové tlačítko se nazývá Assistive touch a naleznete jej: Nastavení → Zpřístupnění → Assistive Touch.

By Kowtko Mondone

Similar articles

  • Jak načíst SD kartu?

    Pokud vložíte kartu SD do příslušného slotu, počkejte, až ji počítač nahraje. Pokud nemáte vestavěnou čtečku paměťových karet, je třeba použít externí čtečku. Zapojte čtečku do portu počítače a vložte kartu do slotu.

  • Jak aktivovat 5GHz Wi-Fi?

    Nastavení hotspotu 5 GHz na straně mobilního zařízení 1. Na stránce nastavení mobilního zařízení klepněte na položku [Síť a internet]1, klepněte na položku [Hotspot a tethering]2, klepněte na položku [přepínač]3 a zapněte hotspot wi-fi.

  • Jak aktivovat Excel?

    Přejděte na úvodní obrazovku a ujistěte se, že jste připojeni k internetu, aby systém Windows mohl zjistit zakoupenou sadu Office.

  • Jak aktivovat Bixby?

    Na domovské obrazovce se zobrazí oznámení s dotazem, zda chcete zahájit novou rutinu. Doporučená rutina se zobrazí na stránce Bixby Routines. Přejděte na doporučenou rutinu.

  • Jak aktivovat disk?
  • Jakou platební kartu?
  • Jak nastavit grafickou kartu Radeon?
  • Jak aktivovat win 10?
Jak zapojit domácí síť? :: Jak aktivovat iPhone bez SIM karty?
Užitečné odkazy