Domovská stránka > J > Jak Zalozit Firemni Profil Na Fb?

Jak zalozit firemni profil na FB?

Firemní Facebook Page si založíte na stránce www.facebook.com/page. Neprve si zvolíte typ stránky. Nemusíte vytvářet jen stránku s názvem vaší firmy, ale možná bude vhodnější vytvořit stránku k vašemu vlajkovému produktu či začít budovat komunitu ve vašem oboru. Vše má své výhody i nevýhody.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zalozit George účet?

Jsou vyžadovány 2 průkazy totožnosti, české mobilní číslo a e-mailová adresa. Účet v George Banking si můžete založit, pokud již máte klienta.

Pokud jde o toto, jak vytvorit místo na facebooku?

V levém sloupci klikněte na "Nastavení firmy", následně klikněte na "Účty" a vyberte "Stránky". Nyní vyberte "Vytvořit novou stránku". Máte možnost vybrat si ze 6-ti kategori: Místní firma nebo místo.
Navíc, jak spravovat stránku na facebooku?
Upravit něčí přístup k úkolům
  1. Přihlaste se na Facebook z počítače a přepněte se na svoji stránku.
  2. Na své stránce klikněte na Spravovat a pak klikněte na Přístup ke stránce.
  3. Klikněte na vedle člověka, u kterého chcete upravit přístup, a pak klikněte na Upravit přístup.

Můžete se také zeptat, jak upravit odkaz na facebooku?

Přihlašte se na Facebook a pak zajděte na adresu facebook.com/username – tady si můžete změnit ihned adresu vašeho profilu, a pokud spravujete stránky, pak stačí vybrat ze seznamu tu, které chcete přidělit hezčí adresu, a zkusit, jestli je tato adresa volná.
Někdo se také může ptát, jak zkrátit odkaz na fb?
Stačí pouze vložit URL odkazu (včetně počátečního http://, https:// nebo ftp://) a kliknout na tlačítko zkrátit. Proběhne-li zkrácení v pořádku, systém vygeneruje náš odkaz, který bude přesměrovávat na původní zadanou adresu. Dále je možné vytvořit vlastní odkaz (vlastní zkratku), např. 1url.cz/@zkracovac.

Související článek

Jak přenést profil Firefox?

Můžete otevřít složku profilu a kopírovat soubory z jednoho profilu do druhého. Při stisknuté klávese Control klikněte na soubor, který chcete zkopírovat, a z nabídky vyberte možnost Kopírovat.

A jak se vymazat z facebooku?

Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení. Posuňte se do oddílu Vaše informace na Facebooku a klepněte na Vlastnictví a nastavení účtu. Klepněte na Deaktivace a odstranění a vyberte Odstranit účet.
Navíc, jak doporučit stránku na facebooku?
Přejděte na stránku firmy, kterou chcete doporučit. Klepněte na její název v kanálu vybraných příspěvků, nebo si ji vyhledejte. Pod úvodní fotkou stránky klepněte na Hodnocení. Pokud chcete stránku doporučit, klepněte na Ano.

A jak zrušit firemní stránku na facebooku?

Když jste správce:
  1. Vpravo dole na Facebooku klepněte na. .
  2. Klepněte na Stránky a přejděte na svoji stránku.
  3. Vpravo nahoře klepněte na .
  4. Klepněte na Obecné.
  5. V oddílu Odebrat stránku klepněte na Odstranit [název stránky]?
  6. Klepněte na Odstranit stránku.
Někdo se také může ptát, jak přidat recenzi na facebooku?
Možnost hodnotit stránku se přesunula v podobě tlačítka „Hodnotit" přímo pod cover fotku vedle tlačítka „To se mi líbí". Tím se samozřejmě dostala mnohem více na oči, což byl bezpochyby záměr Facebooku.

Jak zrušit správcovství na Facebooku?

Nahoře ve skupině klepněte na Další a vyberte Zobrazit informace o skupině. Klepněte na Členové. Vedle jména člena, kterému chcete roli odebrat, klepněte na a pak klepněte na Odebrat roli správce nebo Odebrat roli moderátora.

By Irina

Similar articles

Jak přidat správce stránky? :: Jak vypnout zvuk u reklam?
Užitečné odkazy