Domovská stránka > J > Jak Najit Profil Podle Emailu?

Jak najit profil podle emailu?

Pokud vás někdo vyhledává pomocí vašeho e-mailu a vaše e-mailová adresa obsahuje vaše celé jméno, může se ve výsledcích vyhledávání váš profil zobrazit. Je na vás, jak si nastavíte, komu se bude zobrazovat vaše telefonní číslo nebo e-mail. Pokud se svými přáteli na profilu sdílíte telefonní číslo nebo e-mail, uvidí je.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Jak najít lidi podle jména?

Spoluzaci.cz, i kdyby tam nebyl on sám, třeba najdete nějakého spolužáka, co ví víc než vy, jinak matrika, pokud víte, kde bydlí. Zkus jméno zadat do Googlu.
Jak najít lidi v okolí?
Jak funkci Přátelé v okolí zapnout nebo vypnout v aplikaci Facebook pro Android:
  1. Zapněte polohové služby a funkci Poloha na pozadí.
  2. Vpravo nahoře klepněte na .
  3. Klepněte na Přátelé v okolí.
  4. Klepnutím na vedle svého jména zapnete funkci Přátelé v okolí.

Jak najít informace o člověku?

Nejjednodušším způsobem, jak si někoho prověřit, je zadat jeho jméno do Googlu, Facebooku nebo jiné sociální sítě, což vám obvykle poskytne základní informace o dané osobě. Pomocí stránky LinkedIn pak můžete dohledat také to, kde pracuje a jaké má pracovní zkušenosti.
Lidé se také ptají, jak úplně zrušit účet na facebooku?
V pravém horním rohu klikni na malou ikonu šipky a vyjede ti menu. Klikni na „Nastavení" a potom na „Vaše informace na Facebooku". Klikni na „Deaktivace a odstranění". Teď už jednoduše vyber „Odstranit účet".

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Co se stane po deaktivaci Facebooku?

Při deaktivaci účtu zůstane váš profil zachován, jen je před ostatními skryt. Jinak řečeno, stanete se neviditelnými na tak dlouho, jak budete chtít. Aktivujete si ho sami v momentě, kdy se na svůj účet znovu přihlásíte.
Můžete se také zeptat, jak zrušit účet na facebooku?
Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na . Posuňte se dolů a klepněte na Nastavení. Posuňte se do oddílu Vaše informace na Facebooku a klepněte na Vlastnictví a nastavení účtu. Klepněte na Deaktivace a odstranění a vyberte Odstranit účet.

Následně, jak dlouho trvá ban na facebooku?

Možná jste se už někdy setkali s někým, kdo na Facebooku dostal „ban". Prostě mu Facebook zakázal využívat jeho služeb včetně Messengeru, obvykle na měsíc.
Navíc, jak nekomu zablokovat účet?
Zablokování uživatelského profilu
  1. Otevřete aplikaci Mapy Google .
  2. Přejděte na uživatelský profil, který chcete zablokovat. Profily lze najít takto: V horní části příspěvku nebo recenze od daného uživatele. Na kartě Sledování (pokud uživatele sledujete).
  3. Vedle jména uživatele klepněte na Více. Zablokovat uživatele.

Co dělat když mi ukradnou Facebook?

Pokud ke svému účtu na Facebooku nemáte přístup, zkuste si poslat e-mail na obnovení hesla a obnovte si účet přes svou zaregistrovanou e-mailovou adresu. Pokud se vám na účet stále nedaří dostat, neprodleně jej nahlaste jako hacknutý a řiďte se pokyny, které dostanete.

By Kast Bajek

Similar articles

Jak vrátit ikonu aplikace na plochu iPhone? :: Kde si založit nový email?
Užitečné odkazy