Domovská stránka > C > Co Je What's Up?

Co je What's up?

O společnosti WhatsApp

Přes 2 miliardy lidí ve více než 180 zemích používají aplikaci WhatsApp1 ke komunikaci s přáteli a rodinou – kdykoli a kdekoli. WhatsApp je zdarma2 a nabízí jednoduché, bezpečné a spolehlivé vedení hovorů a posílání zpráv, dostupné na telefonech po celém světě.

Přečtěte si více

Jak se dá volat přes WhatsApp?

Otevřete WhatsApp a klepněte na záložku Hovory. Klepněte na Nový hovor > Nový skupinový hovor. Vyhledejte kontakty, které chcete k hovoru přidat, a klepněte na ikonu hlasového hovoru .
Jak volat z počítače?
Google Duo můžete využít k hlasovým hovorům a videohovorům. Všechny hovory se uskutečňují prostřednictvím vašeho mobilního datového tarifu, případně přes Wi-Fi.
...
Pokud číslo v kontaktech nemáte:
  1. Klikněte na ikonu kamery. .
  2. Zadejte telefonní číslo nebo e-mail volaného.
  3. Klikněte na Videohovor.

Kolik stojí volání přes WhatsApp?

Které mobilní aplikace nabízí bezplatné telefonování? WhatsApp – Komunikace probíhá pomocí internetového připojení, takže za využívání aplikace nejsou účtovány žádné další poplatky.
Kdo se na mě dívá na WhatsApp?
Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit.

Jak používat WhatsApp na dvou telefonech?

Jak používat Whatsapp Web?
  1. Na obrazovce se musí objevit QR kód.
  2. Na telefonu, ve kterém máte nainstalovanou a registrovanou aplikaci WhatsApp, v nabídce vyberte WhatsApp Web a naskenujte QR kód na obrazovce druhého zařízení.
  3. To je vše, nyní budete mít na obrazovce webovou verzi WhatsApp.
před 5 dny
Navíc, jak nainstalovat whatsapp do mobilu zdarma?
Jedinou zásadnější podmínkou, kterou musíte splnit, je vlastnictví Google účtu, bez kterého instalovat další aplikace nelze. Máte-li účet přihlášen, můžete pomocí klíčových slov „WhatsApp" nechat vyhledat správnou aplikaci. Jakmile ji najdete, klepněte na tlačítko INSTALOVAT. Aplikace se poté sama stáhne a nainstaluje.

A další otázka, jak si nainstalovat messenger?

Pokud chcete aplikaci Messenger používat, musíte si ji ze všeho nejdřív stáhnout z Google Play (v případě Androidu) nebo z App Store (u iOS). Jakmile aplikaci otevřete, vyberte možnost „Vytvořit nový účet".
Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat whatsapp do mobilu samsung?
Aplikace WhatsApp Messenger je k dispozici jak pro iOS tak i pro Android. Apple nemám, takže návod je pro majitele telefonů s Androidem. Apku stáhnete na Google Play. Stačí kliknout na tlačítko Nainstalovat.

Když to vezmeme v úvahu, jak pozvat do skupiny na whatsapp?

Chcete-li účastníky přidat:
  1. V aplikaci WhatsApp přejděte do příslušné skupiny a klepněte na její téma. Případně na skupinu klepněte v záložce CHATY a přidržte ji.
  2. Klepněte na ikonu Přidat účastníky .
  3. Vyhledejte nebo zvolte kontakty, které chcete do skupiny přidat.
  4. Až budete mít hotovo, klepněte na zelenou fajfku .

By Mitchael

Jak přepravovat notebook v letadle? :: Jak stáhnout Minecraft pe?
Užitečné odkazy