Domovská stránka > K > Kam Se Stahne Soubor Iphone?

Kam se stahne soubor iPhone?

Ve výchozím nastavení se vaše soubory stažené v Safari objeví v nové složce, která se objevila také v iOS 13 a iPadOS s názvem Stahování a je umístěna na iCloudu. Je to rychlý a snadný způsob, jak najít všechny stažené soubory, ale pokud chcete, můžete umístění stahování změnit.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Kam se stahuje do iPhone?

Ve výchozím nastavení se veškerá stažená data ukládají na iCloud, konkrétně do složky Stahování. Pokud však nemáte na iCloudu místo, popřípadě pokud chcete z jakéhokoliv jiného důvodu změnit cíl pro stahování, tak se nejedná o nic složitého.
Jak ověřit integritu na iOS?
Klepněte na Nastavení > Obecné > Profily nebo Profily a správa zařízení. Pod nadpisem Podnikové aplikace uvidíte profil vývojáře. Klepnutím na název profilu vývojáře pod nadpisem Podnikové aplikace můžete zřídit důvěryhodnost tohoto vývojáře. Zobrazí se výzva k potvrzení vaší volby.

A jak pridat účet na iphone?

Přidání e-mailového účtu na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Přejděte do Nastavení > Mail a poté klepněte na Účty.
  2. Klepněte na Přidat účet a vyberte svého poskytovatele e-mailu.
  3. Zadejte svou e-mailovou adresu a heslo.
  4. Pokud se zobrazí možnost Další, klepněte na ni a počkejte, až aplikace Mail ověří váš účet.
Jak se přihlásit na iPhone?
Přihlášení na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch
  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Přihlaste se k [zařízení].
  3. Zadejte svoje Apple ID a heslo.
  4. Pokud k tomu budete vyzváni, zadejte šestimístný ověřovací kód, odeslaný na vaše důvěryhodné zařízení nebo telefonní číslo, a dokončete přihlášení.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak se odhlásit z Google účtu na iPhone?

Otevřete na iPhonu nebo iPadu aplikaci Gmail . Vpravo nahoře klepněte na svou profilovou fotku. Klepněte na Spravovat účty v tomto zařízení. Klepněte na Odstranit ze zařízení.
Kde stáhnout Google Play?
Aplikace Obchod Play je nainstalována ve všech zařízeních Android, která podporují Google Play, a lze ji stáhnout do některých Chromebooků.
...
Vyhledání aplikace Obchod Google Play
  1. V zařízení přejděte do sekce Aplikace.
  2. Klepněte na Obchod Google Play .
  3. Aplikace se otevře a můžete vyhledat obsah ke stažení.

Jak spárovat iPhone s Androidem Bluetooth?

Spárování zařízení s Bluetooth doplňkem

Na zařízení přejděte do Nastavení > Bluetooth a zapněte Bluetooth. Neodcházejte z této obrazovky, dokud spárování doplňku nedokončíte. Přepněte doplněk do režimu zjišťování a počkejte, dokud se na zařízení neobjeví.
Jak instalovat aplikace mimo App Store?
Výslovně tak odkázal uživatele, kteří chtějí instalovat aplikace z neověřených zdrojů, na jinou platformu, ergo Android. Ten tuto funkci samozřejmě umožňuje a bohatě tak stačí stáhnou si z prohlížeče . apk soubor, který jen pomocí předinstalovaného nástroje do smartphonu nainstalujete.

Jak dostat fotky z Androidu do iPhone?

Nainstalujte si do Macu aplikaci Android File Transfer, otevřete ji a přejděte do složky DCIM > Camera. Vyberte fotky a videa, které chcete přesunout, a přetáhněte je do složky v počítači. Odpojte zařízení s Androidem a místo něj připojte k počítači iPhone, iPad nebo iPod touch.

By Cacie

Similar articles

Jak nainstalovat Linux vedle Windows? :: Jak spojit 2 videa do jednoho?
Užitečné odkazy