Domovská stránka > J > Jak Vymazat Data Z Fotografie?

Jak vymazat data z fotografie?

Odstranění metadat ve Windows

Pokud kliknete pravým tlačítkem myši na soubor, vyberete možnost Vlastnosti a následně se přepnete na kartu Podrobnosti, dostanete informace o uložených metadatech jako na dlani. V případě, že je budete chtít odebrat, stačí využít odkaz zcela dole – Odebrat vlastnosti a osobní informace.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

Jak upravit metadata fotografie?

Upravovat metadata u fotografií můžete přímo ve Windows.

Pouze stačí soubor (či více) označit kliknout na něj pravým tlačítkem myši. Skrze volbu Vlastnosti – Podrobnosti – Odebrat vlastnosti a osobní informace pak můžete údaje opět jednoduše měnit či mazat.
Jak přepsat metadata?
Úpravy nebo přidávání metadat dokumentu
  1. Zvolte Soubor > Vlastnosti, klikněte na záložku Popis a pak klikněte na Další metadata.
  2. Ze seznamu na levé straně vyberte Další možnosti.
  3. Chcete-li metadata upravit, proveďte libovolné z následujících úkonů, a pak klikněte na OK.

Můžete se také zeptat, jak rozmazat pozadí iphone?

Líbí se vám portréty s rozmazaným pozadím, ale váš mírně starší iPhone nemá dva objektivy a tedy ani portrétní režim? Vyzkoušejte aplikaci Focos, která toho i ve své free verzi umí opravdu hodně a je prostě škoda ji nezkusit.
Jak Rozostrit oblicej?
Filmora Video Editor je další skvělý video editor pro rozostření tváře nebo objektů ve vašem videu. K dispozici je funkce s názvem Faceoff, která pokrývá oblast obličeje automaticky. Krok 1: Importujte video, které chcete rozmazat, nebo vytvořte nové video v editoru rozmazání videa. Dejte ji na časovou osu.

Související článek

Jak vymazat paměť v mobilu?

V rámci stavu paměti ji lze vymazat. Mnoho výrobců zde nabízí řešení na jedno kliknutí. Kolik aplikací je spuštěno, můžete zjistit ve Správci paměti RAM. K vymazání neaktivních procesů lze použít vestavěný čistič mezipaměti.

Následně, jak zaostrit fotku na iphonu?

Zaostřeno na zaostřování

Stačí při pořizování fotografie dlouze podržet prst na místě, na které chcete zaostřit – dojde k „uzamčení" zaostření a nemusíte si už dělat starosti. Aktivaci funkce vám potvrdí nápis „AE/AF Vypnuto" v horní části displeje.
Navíc, jak rozostřit pozadí?
Na rozostření pozadí fotky mají vliv nejčastěji tyto aspekty: Clona – hodnota f. Čím více otevřená clona, tím menší hodnota f a naopak více světla, které dopadne na snímač (či film) ve fotoaparátu. Nižší clonové číslo pak zajistí větší rozostření pozadí.

Můžete se také zeptat, jak zaostřit rozmazanou fotku v mobilu?

DeblurIt využívá pro vyostření fotky pokročilé algoritmy, které jsou samozřejmě patřičně náročné především na paměť vašeho zařízení. Jako jediná aplikace na Google Play využívá k zaostření fotografie či obrázků výpočetní metodu nazvanou dekonvoluce.
Jak udělat Rozmazany efekt?
Kombinací fotografování s otevřenou clonou (malé clonové číslo) a objektivem s velkým přiblížením (teleobjektivy) je možné zvýraznit ostrý hlavní motiv na neostrém pozadí. Díky tomu může například portrét na fotografii krásně vyniknout. Pro napodobení tohoto efektu je možno použít gaussovské rozmazání.

Můžete se také zeptat, jak upravit svetlou fotku?

Prolněte expozice

Tato úprava spočívá v tom, že více fotek (jedna tmavá, jedna světlá) prolnete do jedné a tím zesvětlíte tmavé části fotky. Pokud budete prolínat expozice pomocí funkce HDR mapováním tonality, mějte na paměti, že druhá funkce často změní fotku až příliš. Proto opatrně s intenzitou.

By Lanni Gauravgil

Similar articles

Jak hrát hry na mobil na PC? :: Jak nainstalovat starou verzí aplikace pro iOS?
Užitečné odkazy