Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Starou Verzí Aplikace Pro Ios?

Jak nainstalovat starou verzí aplikace pro iOS?

More videos on YouTube
  1. Otevřete App Store a pak klepněte na tlačítko Zakoupeno.
  2. Vyhledejte požadovanou aplikaci.
  3. Stačí klepnout na tuto ikonu a chvíli počkat.
  4. Po uplynutí nějaké doby se zobrazí upozornění, že aplikace nelze nainstalovat, protože nefunguje s verzí systému iOS, kterou má vaše zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Jak získat starší verzí aplikace?

Android, sám o sobě neumožňuje downgrade aplikace na předchozí verzi, jelikož nemůže přepsat novou aplikaci její starší verzí. Samozřejmě můžeme namítnout, že Android má tlačítko „Odinstalovat aktualizace" v nastavení, avšak to vám nemusí umožnit vrátit se na konkrétní verzi.
Jak nainstalovat aplikace na stary IPAD?
V App Store na onom prehistorickém zařízení si prostě najdete kýženou aplikaci. Což ale, paradoxně, bude možné až poté, co si ji koupíte na jiném (novějším) iOSu nebo s pomocí iTunes. Tím se vám zpřístupní pro vaše staré zařízení (se starým iOSem) a při instalaci (stažení) vám bude nabídnuta odpovídající starší verze.

Když to vezmeme v úvahu, jak nahrát starší ios?

Přejděte na vaše zařízení, a poté podržte v macOS klávesu Option (u starších zařízení Alt) a klepněte na možnost Obnovit a aktualizovat. Ve Windows v iTunes poté podržte Shift a klepněte na Obnovit a aktualizovat. Jakmile na tohle tlačítko klepnete, tak se spustí obnovování operačního systému iOS na vašem iPhonu.
Jak se vrátit k předchozí verzi iOS?
Před zahájením obnovy proto nezapomeňte zálohovat zařízení iCloud nebo iTunesnebo alespoň uložit důležitá data (fotografie, videa) na externí úložné zařízení (USB klíč, pevný disk). Chcete -li obnovit data po obnovení zařízení iPhone, budete muset provést zálohu dat v předchozí verzi systém iOS.

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

A jak vrátit aktualizaci aplikace na ios?

Podmínkou je, abyste telefon s nainstalovanou starší verzí alespoň jednou synchronizovali s iTunes. Tím se aplikace zálohuje, najdete ji na disku počítače a budete moci vrátit zpět. Situaci se zkomplikuje, pokud jste už provedli synchronizaci s novou verzí aplikace.
Jak odstranit aktualizaci aplikace?
Otevři "Nastaveni", potom "Aplikace" a rozklikni tu u které chceš aktualizace odinstalovat. Tam by měla být možnost "Odinstalovat aktualizace".

Můžete se také zeptat, jak se vrátit z androidu na starší verzi?

Návrat, který může bolet

Pokud se rozhodnete pro návrat, stačí se z beta programu jednoduše odhlásit, v aktualizaci systému vyvolat update a během pár chvilek obdržíte nový "rollback" balíček na Android 10. Co už ale Google nezdůraznil je to, že jde o jedinou možnost, která vám zaručí, že vše poběží jak má.
Jak odinstalovat posledni aktualizaci aplikace?
Existuje další možnost. Přejděte do sekce s aplikacemi. Vyberte aplikaci a poté klikněte na Odinstalovat aktualizace. Potvrďte odstranění aktualizací.

Co delat kdyz nejde stáhnout aplikace?

Základní postup odstraňování problémů
  1. Kontrola, zda máte silné připojení Wi-Fi nebo mobilní datové připojení
  2. Zkontrolujte místo v úložišti.
  3. Zkontrolujte aktualizace systému Android.
  4. Zkontrolujte, zda je aplikace dostupná pro vaše zařízení
  5. Odinstalujte aplikaci a pak ji znovu nainstalujte.

By Tobin Bullmore

Similar articles

Jak vymazat data z fotografie? :: Jak otestovat výkon mobilu?
Užitečné odkazy