Domovská stránka > K > Kdy Už Bude Teplo?

Kdy už bude teplo?

Po přechodném vyjasnění a oteplení až k +30 °C by se mělo opět zatáhnout, objeví se déšť a bouřky. 11. - 20.6. Ve druhé dekádě by se mělo vyjasnit a slunečné počasí přinese příjemné téměř letní teploty v rozmezí 20 až 24 °C.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Navíc, jaké bude počasí v květnu?

Květen je již typickým jarním měsícem, kdy slunce stoupá vysoko nad obzor a teplota jde až nad +20 °C. Počasí v květnu je v průměru o 5,3 °C teplejší než v dubnu. Počasí nebývá v květnu stálé a vyznačuje se vysokou proměnlivostí. Počasí v květnu 2022 očekáváme spíše teplotně mírně podprůměrné a srážkově průměrné.
Můžete se také zeptat, kdy bude letní počasí?
Na konci první dekády měsíce červenec se přechodně zatáhne a objeví se vydatnější dešťové přeháňky. 11. - 20.7. Již na počátku druhé dekády lze opět očekávat teplé a slunečné počasí s průměrnými denními teplotami okolo 25 °C, přechodně až 30 °C i více.

Kdy má svátek svatá Žofie?

Význam a původ jména Žofie

Žofie je ženské křestní jméno. Podle českého kalendáře má svátek 15. května. Jméno pochází z řeckého slova σοφία (sofia) s významem „moudrost".
Kdy má svátek Bonifac?
Význam a původ jména Bonifác

Bonifác je mužské křestní jméno latinského původu, odvozené z výrazu „homo boni fati", tj. „muž dobrého osudu/původu". V ČR slaví svátek 14. května.

Související článek

Kdy bude dostupný iPhone 13 pro?

iPhone 13 a 13 Pro Max k vám dorazí 7. ledna.

Kdy má svátek svatý Medard?

Medard má svátek 8. 6.
Kdy má svátek Sofie a Žofie?
Údaje jsou k dispozici pouze do roku 2016. Jméno pochází z řeckého slova σοφία (sofia) s významem „moudrost".
...
Žofie
Svátek15. května
Původřecký
Četnost v Česku4131
Pořadí podle četnosti129
4 další řádky

Lidé se také ptají, kdy zacne teplo 2022?

Počasí v březnu 2022 očekáváme velmi pravděpodobně teplotně nadprůměrné s převahou slunečných dní. V první polovině měsíce března očekáváme polojasné až jasné dny s denními teploty až kolem 6 až 10 °C. Noční teploty se budou pohybovat pod bodem mrazu až do půlky března.
Kdy se má zacit oteplovat 2022?
Podle dlouhodobé předpovědi počasí by květen 2022 měl být teplotně průměrný až mírně nadprůměrný a srážkově zřejmě také nadprůměrný. 1. - 10.5. První dekáda května by měla být zpočátku nezvykle chladná a deštivější.

Kdy se má začít oteplovat?

V první dekádě března nás zřejmě, po průměrně teplém (chladném) měsíci únor, očekává proměnlivé a relativně teplé počasí s denními teplotami okolo 5 °C až 10 °C a možná až +15 °C. Ranní teploty ale mohou padat až k nějakým -10 °C, v mrazových kotlinách i níž.

By Carita Antonanzas

Similar articles

Jak zapnout GTA? :: Kdy jsou zmrzlí muzi 2021?
Užitečné odkazy