Domovská stránka > C > Co Je To Pop3?

Co je to pop3?

Je zkratkou anglického slova Post Office Protocol 3. Jedná se o protokol, který zajišťuje připojení na e-mailové servery příchozí pošty a po připojení na tento server poštu stáhne do vašeho počítače. Na rozdíl od IMAP jsou tedy zprávy staženy do e-mailového klienta (Thunderbird, Outlook apod..).

Přečtěte si více

Související článek

Co je lepší IMAP nebo POP3?

Pokud používáte POP3, měli byste si pravidelně zálohovat e-maily, protože váš počítač je jediným místem, kde najdete své e-maily. IMAP je snímek toho, co je aktuálně na serveru.

Někdo se také může ptát, co je ftp garmin?

Zařízení používá k určení vaší funkční limitní hodnoty výkonu (FTP) informace profilu uživatele z výchozího nastavení a odhad hodnoty VO2 max. Zařízení automaticky zjistí vaši funkční limitní hodnotu při jízdách se stejnoměrnou, vysokou intenzitou s měřením srdečního tepu a výkonu.
A další otázka, jak zlepšit ftp?
Cílem prvního tréninku je zlepšit výkonnost v prudkých stoupáních. Pokud si chcete dopřát opravdu věrný zážitek, tak zkuste podložit přední kolo a simulovat tak mírný náklon při jízdě do kopce. Zároveň je dobré nastavit odpor trenažéru hodně vysoko. Celkově by měl trénink zabrat přibližně 48 minut.

Jak dát web na endoru?

Pomocí protokolu FTP s využitím webového klienta

Po přihlášení do webové administrace klikněte na položku Správce souborů. Toto Vás automaticky připojí na Váš webhostingový prostor na Endora.cz.
A další otázka, jak nahrát soubor na web?
Přenos souborů na web
  1. Přesuňte se do sekce SOUBORY v horní liště administrace webu. Klikněte na NAHRÁT.
  2. Ze souborů ve svém počítači vyberte obrázky a soubory, které chcete nahrát, a klikněte na OTEVŘÍT.
  3. Vybrané soubory se zobrazí v okně UPLOAD SOUBORŮ NA SERVER.
  4. Klikněte na NAHRÁT.
  5. Stisknete OK.

Související článek

Co je POP3 a IMAP?

Protokol pro přístup k internetové poště známý jako IMAP je modernější než protokol POP3. Zachovává původní kopie zpráv na serveru tím, že kopíruje poštu ze vzdáleného serveru do Thunderbirdu.

Navíc, jak si hostovat web?

Aby se celý svět mohl dostat na váš domácí webserver potřebujete k tomu pevnou IPv4 adresu. Kdokoliv jí pak zadá uvidí váš obsah. S tím souvisí i domény. Musíte jejich DNS záznamy někam nasměřovat.
Co je to FTP cyklistika?
Cyklistický výkonnostní test měří maximální průměrný silový výkon, jaký dokážete udržet po dobu 60 minut Označuje se též jako test funkčního prahového výkonu (FTP). Tento test lze použít ke stanovení individuálních cyklistických silových zón.

Jak zapnout https wedos?

Přihlaste se do administrace Wedosu a zobrazte si podrobnosti hostingu kliknutím na jeho název. Následně v menu klikněte na HTTPS.
...
Ruční nastavení HTTPS
  1. V menu vyberte Příplatkové služby.
  2. Klikněte na + u položky podpora HTTPS na doméně SNI.
  3. Na následující stránce potvrďte tlačítkem Aktivovat.
Jak hledat v Total Commander?
Spustit Total Commander a pomocí klávesové zkratky Alt+F7 se vyvolá možnost Hledání souborů, nebo je možné se v hlavní nabídce proklikat, jak ukazuje obrázek níže k Příkazy > Hledat... Pomocí ">>" vybrat složku, kde se má hledat. Je možné hledat také celém disku. Zatrhnout možnost "Hledat text".

A další otázka, jak přejmenovat soubor v total commanderu?

Využijeme Total Commander
  1. Vybereme soubory, které chceme přejmenovat.
  2. Stiskneme klávesovou zkratku CTRL+M.
  3. Seřadíme soubory, jak potřebujeme.
  4. Vyberme způsob přejmenování
  5. Spustíme přejmenování

By Amos Kethcart

Similar articles

  • Co je protokol POP3?

    POP3 byl původně navržen pro použití na jednom počítači. POP3 podporuje pouze jednosměrnou synchronizaci e-mailů, takže uživatelé mohou stahovat e-maily pouze ze serveru do klienta.

  • Jaký je rozdíl mezi POP3 a IMAP protokolem?
  • Co je POP3 server?

    Post Office Protocol 3 je zkratka. Jedná se o protokol, který umožňuje připojení k e-mailovému serveru a stahování pošty do počítače. Na rozdíl od protokolu IMAP se zprávy stahují do e-mailového klienta.

  • Jak přejít z POP3 na IMAP?

    Vlevo dole klikněte na možnost Akce účtu a vyberte možnost Přidat poštovní účet, když se v dialogovém okně zobrazí volba mezi POP a IMAP.

Co je PHP script? :: Jak otevřít FTP server?
Užitečné odkazy