Domovská stránka > C > Co Je Pop3 Server?

Co je POP3 server?

Je zkratkou anglického slova Post Office Protocol 3. Jedná se o protokol, který zajišťuje připojení na e-mailové servery příchozí pošty a po připojení na tento server poštu stáhne do vašeho počítače. Na rozdíl od IMAP jsou tedy zprávy staženy do e-mailového klienta (Thunderbird, Outlook apod..).

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit SMTP server Outlook?

4. Nastavení odesílacího a přijímacího serveru. K dispozici jsou informace o serveru. Pokud chcete použít stejné nastavení jako u možnosti serveru příchozí pošty, vyberte kartu Server odchozí pošty.

Kde najdu SMTP server?

Záložku SMTP najdete v nastavení schránky. Nezapomeňte si pro každou schránku nastavit SMTP zvlášť, protože ke každé schránce máte jiné přístupové údaje a heslo. Nastavení protokolu SMTP není povinné, ale určitě jej doporučujeme.
A další otázka, jak nastavit pop3?
Jako Příchozí e-mailový server zadejte "pop3.seznam.cz" a typ účtu zvolte "POP3".
...
A zde zvolte ty účtu: Internetový e-mail.
  1. Do pole "E-mailová adresa" zadejte svou e-mailovou adresu (ve tvaru celé e-mailové adresy).
  2. Do pole "Uživatelské jméno" zadejte své uživatelské jméno.
  3. Do pole "Heslo" zadejte své přístupové heslo.

Jak zjistit adresu Exchange serveru?

Pokud Outlook nelze automaticky rozpoznávat serveru Exchange, můžete zadat jeho adresu. Pokud chcete zjistit název serveru Exchange, kontaktovat osoby, která vystavila e-mailovou adresu nebo někoho kontaktovat vaše IT oddělení, název serveru Exchange.
Jaké je adresa SMTP serveru pro Gmail?
Pokud e-maily odeslané prostřednictvím e-mailového klienta zůstávají v odchozí poště, vyzkoušejte následující možnosti opravy: Pokud odesíláte poštu z aplikace Apple Mail a v poli Server odchozí pošty máte zadáno „smtp.gmail.com:uživatelskéjmé[email protected]", zkuste nastavení změnit na „smtp.gmail.com".

Související článek

Jak najít SMTP server?

Neexistuje způsob, jak zjistit server SMTP. Ve všech aplikacích pro odesílání pošty, které jsem viděl, se server SMTP vždy nastavoval ručně. Pravděpodobně neexistuje. V mnoha sítích je možné odhadnout, že smtp server je mail.

Co je lepší IMAP nebo POP3?

Při používání protokolu POP3 doporučujeme provádět pravidelné zálohy e-mailů, jelikož váš počítač je jediným místem, kde své e-maily najdete. Oproti tomu protokol IMAP funguje jako obraz toho, co se právě nachází na serveru.
Někdo se také může ptát, jaký je rozdíl mezi protokoly imap a pop3?
IMAP znamená Internet Mail Access Protocol – protokol pro přístup k internetové poště, jenž je modernější než POP3. Jedná se o obousměrný protokol, který kopíruje poštu ze vzdáleného serveru do Thunderbirdu, přičemž původní kopie zpráv zachovává na serveru.

Jak nastavit server Odchozi pošty?

Jako "Server odchozí pošty (SMTP)" zadejte "smtp.seznam.cz". Dále musí být zatrženy všechny čtyři volby "Server odchozí pošty vyžaduje ověření", "Při odesílání e-mailů používat stejné uživatelské jméno a heslo", "Vyžadovat SSL pro příchozí e-maily" a "Vyžadovat SSL pro odchozí e-maily".
Někdo se také může ptát, jak zjistit smtp heslo?
Pokud server odchozí pošty vyžaduje ověření, heslo ti ochotně sdělí poskytovatel připojení. >> doplním: pokud jsi na iol, bývá uživatelské jméno telefonní číslo s předsazenou nulou a heslo je referenční číslo (najdeš na faktuře).

Jak nastavit SMTP v mobilu?

Vyplňte následující nastavení pro odchozí poštu:
  1. Jako Server SMTP zadejte smtp.seznam.cz.
  2. Port zadejte 465 nebo 587.
  3. Typ zabezpečení zvolte SSL/TLS a zatrhněte volbu Vyžadovat přihlášení.
  4. Do pole Uživatelské jméno zadejte svou celou e-mailovou adresu.
  5. Ověřte si, zda v poli Ověření máte své platné přístupové heslo.

By Herwig Bernial

Similar articles

  • Jak zjistit server odchozí pošty?

    Přihlaste se ke svému účtu pomocí webové aplikace Outlook a zjistěte nastavení poštovního serveru Exchange. Pokud ve webové aplikaci Outlook vyberete možnost POP3, můžete na stránce nastavení POP a IMAP zadat další nastavení.

  • Co je lepší IMAP nebo POP3?

    Pokud používáte POP3, měli byste si pravidelně zálohovat e-maily, protože váš počítač je jediným místem, kde najdete své e-maily. IMAP je snímek toho, co je aktuálně na serveru.

  • Jak nastavit server Odchozi pošty?

    Server odchozí pošty je smtp.seznam.cz. Je třeba zaškrtnout všechny čtyři možnosti serveru odchozí pošty, stejně jako používání stejných uživatelských jmen a hesel při odesílání a přijímání e-mailů.

  • Jak na proxy server?

    Veškerý webový provoz je směrován přes vzdálený proxy server, pokud připojíte proxy server ke konfiguračnímu souboru webového prohlížeče.

  • Co dělá DHCP server?
  • Kde je DNS server?
  • Jak otevřít FTP server?
  • Co je to pop3?
Jak zastavit Aktualizace Win 10? :: Jak zjistím URL?
Užitečné odkazy