Domovská stránka > J > Jak Se Jmenuje Old Shatterhand?

Jak se jmenuje Old Shatterhand?

Život. Budoucí Old Shatterhand, vlastním jménem Karl či Charley (indiány zvaný též Šarlí), mladý muž německého původu, se objevil na americkém Západě někdy ve druhé polovině 19. století jako člen skupiny zeměměřičů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se jmenuje nejstarší operační systém?

GM-NAA I/O byl první operační systém používaný pro skutečnou práci. Dřívější operační systémy byly velmi odlišné.

Jak se jmenuje otec Vinnetoua?

Inču-čuna (Dobré slunce), jedna z hlavních postav prvního dílu Mayova románu Vinnetou (1893), byl náčelníkem indiánského kmene Apačů a otec Vinnetoua a Nšo-či.
Lidé se také ptají, kdo je ribana?
Ribanna je jednou z hlavních postav westernového filmu Vinnetou – Rudý gentleman, natočeného na motivy románů Karla Maye. Jedná se o jedinou dceru náčelníka Asiniboinsů Tah-ša-tungy. Zahrála si ji Německá herečka Karin Dorr.

Na co zemřel herec Lex Barker?

New York - Americký herec Lex Barker zemřel na infarkt na jedné z rušných newyorských ulic 11. května 1973, tři dny po svých 54. narozeninách. Do srdcí milovníků filmu se zapsal především jako Old Shatterhand, neohrožený bílý bratr náčelníka Apačů Vinnetoa.
Můžete se také zeptat, co je hatátitlá?
Hatátítlá je hřebec Old Shatterhanda. Je to pěkný vraník s výrazně červeným chřípím a nejlepší indiánskou školou. Jeho jméno znamená v apačštině "Blesk" a odkazuje na jeho mimořádnou rychlost.

Související článek

Jak se jmenuje tento telefon?

Přejděte do nastavení telefonu.

Následně, kdo je lord castlepool?

Lord Castlepool je jednou z ústředních postav ve filmech Poklad na Stříbrném jezeře, Vinnetou - Rudý gentleman a Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti. Ztvárnil jej německý herec Eddi Arent. Castlepool svým vzhledem budí dojem, že se na Divoký západ dostal omylem.
Co znamená jméno Vinnetou?
Rodina tehdy žila ve slovenských Michalovcích a požadavek na jméno Winnetou (podle německého přepisu s "W") úřady zaskočil. "Šlo to až k Husákovi, byl jsem tři měsíce bez jména," říká Milenko. Nosíval černou hřívu, která se jménem dokonale souzněla. Užil si s ním řadu historek.

Můžete se také zeptat, kdo dá ovál vinnetoua?

Vinnetoua Pierra Brice nadaboval Stanislav Fišer a vlastně dnes je Stanislav Fišer označován českým Vinnetouem, neboť Pierra Brice dokud mu zdraví dovolilo, daboval většinou i v dalších filmech.
Jak zemřel Vinnetou?
Příčinou smrti byl prý zápal plic. Pierre Louis le Bris, jak zní vlastní jméno herce, se narodil 16. února 1929 v Brestu ve staré francouzské šlechtické rodině.

Můžete se také zeptat, kdy zemřela ribana?

Její stav se začal zhoršovat předloni v březnu. Nakonec zemřela na následky zmíněného poranění hlavy 6. listopadu 2017 v pečovatelském domě v Mnichově.

By Dori Youngjr

Similar articles

Jak Vytira robotický vysavač? :: Co je DNS resolver?
Užitečné odkazy