Domovská stránka > J > Jak Se Jmenuje Android 10?

Jak se jmenuje Android 10?

Android 10 (původní označení Android Q) je desátá hlavní verze a celkově 17. verze mobilního operačního systému Android. První betaverze Androidu 10 byla vydána 13. března 2019 pro všechny telefony Google Pixel.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký je nejvyšší Android?

Od největší změny designu oblíbeného operačního systému uplynulo šest let.

A co umí android 10?

Android 10 přináší tmavý motiv systému i základní aplikací, což ocení nejen majitelé mobilů s OLED obrazovkami. Uživatelé ale klidně mohou zůstat u světlého tématu, případně motiv přepínat podle denní doby. Další volitelnou novinkou je ovládání pomocí gest, která nahradí spodní navigační lištu.
Jaké jsou verze Androidu?
Jednotlivé verze systému se jmenují abecedně podle sladkostí (Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Honeycomb, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean, KitKat, Lollipop, Marshmallow, Nougat, Oreo a Pie).

A jaký je rozdíl mezi androidem a ios?

Výrazným rozdílem je fakt, že společnost Apple jako jediná firma vyrábí jak hardware (iPhone,iPad,iPod), tak software (iOS, macOS,watchOS). Jedná se o uzavřený systém oproti Androidu, přičemž Apple má tímto způsobem dobrou kontrolu nad tím jak systém funguje na produktech, které prodává.
Jaký je nejvyšší Android?
Android 12 je největší změnou designu oblíbeného operačního systému za posledních šest let.

Související článek

Proč iPhone a ne Android?

Pokud chcete, není problém instalovat aplikace mimo oficiální obchod Google Play, protože Apple chce zajistit maximální bezpečnost svých uživatelů.

Někdo se také může ptát, kdy prijde android 12?

Máme velký přehled! Android 12 dorazil poprvé dorazil v květnu na akci Google I/O, první mobil se ho však dočkal až s příchodem řady Pixel 6. V nové verzi populární OS dostal zbrusu nový design, nové účelnější widgety a také konečně jednodušší komunikaci s dalšími zařízeními (třeba i v chytré domácnosti).
Navíc, jak se jmenuje android 12?
verzí mobilního operačního systému Android vyvinutého aliancí Open Handset Alliance vedenou společností Google.
...
Android 12.
Domovská obrazovka v Pixel Launcheru
VyvíjíGoogle
Rodina OSAndroid
Druhmobilní operační systém
První vydání4. října 2021

Co přinese Android 12?

Google Asistent zvládá v Androidu 12 náročnější úkoly a je chytřejší. V aplikaci Diktafon funguje věcička zvaná Živý přepis, která (včetně interpunkce) zvládá přepisovat poznámky do telefonu, což jsme vyzkoušeli a funguje to velmi dobře a přesně. Opět se bavíme pouze o Pixelech.
Co je Android 10 go?
Americká společnost představuje Android 10 (Go Edition) určený pro zařízení do 1,5 GB RAM. Nová verze je rychlejší, lépe zabezpečená a zajišťuje rychlejší přepínání mezi aplikacemi. Proti devítkové Go Edition má jít o nárůst rychlosti o zhruba 10 %.

Navíc, kdy bude nový android?

Na Androidu 12 je postavena verze Realme UI 3.0. Vybrané modely na některých trzích už aktualizaci obdržely na konci roku 2021 a v průběhu 1. čtvrtletí 2022, výrobce nyní vydává plán pro další modely (uvádíme jen modely relevantní pro Česko). Plán aktualizací smartphonů Realme: Realme GT 5G (říjen 2021)

By Gerianna

Similar articles

Jak zapnout Home Button na obrazovce? :: Kdo odpovídá za přetížení vozidla?
Užitečné odkazy