Domovská stránka > J > Jak Silný Je Thanos?

Jak silný je Thanos?

Z výzkumu vychází, že síla stisku ruky fialového titána je rovna síle zhruba 750 tisíc dospělých mužů. Na základě této informace už pak vědci snadno dopočítali, že by Thanos zabenchoval 73 500 000 kg.

Přečtěte si více

Související článek

Jak navázat silný fluorocarbon?

Tento uzel se používá na fluorocarbon. Tímto uzlem lze vázat i šňůry o průměru 0,70-0,80 mm. S pozdravem tým.

Kdo hraje Thanose?

Josh Brolin
Byla by to určitá alegorie s Thanosem (Josh Brolin) a malou Gamorou (Ariana Greenblatt) z konce Avengers: Infinity War (2018).
Pokud jde o toto, co se stalo s gamorou?
Gamora, kterou jsme znali ze Strážců galaxie Vol. 1 a Strážců galaxie Vol. 2, je mrtvá. Thanos ji zabil v Avengers: Infinity War, aby získal Kámen duší.

A kdo zabil lokiho?

Andvariho prsten. Při jedné z dalších poutí s Ódinem a Hönim zabil Loki vydru. Vydra však byl proměněný trpaslík Otr a jeho otec Hreidmar vyžadoval za syna výkupné ve zlatě. Loki se proto vydal k vodopádu, kde žil skřítek Andvari (v podobě štiky).
Následně, jak dopadne avengers?
K týmu se celkem stylově přidá i Captain Marvel a společnými silami Thanose vystopují a po krátké bitvě Thanose i porazí a Thor už tentokrát míří opravdu na hlavu. Ještě před dekapitací Thanos sdělil nebohým hrdinům, že kameny nekonečna jsou zničené a že není cesta, jak by mohli zvrátit jeho lusknutí.

V jakém pořadí se dívat na Marvel?

Filmy Marvelu podle jejich chronologického pořadí:
  • Captain America: První Avenger (2011)
  • Captain Marvel (2019)
  • Iron Man (2008)
  • Iron Man 2 (2010)
  • Neuvěřitelný Hulk (2008)
  • Thor (2011)
  • Avengers (2012)
  • Iron Man 3 (2013)
Když to vezmeme v úvahu, kdo je silnější hulk nebo thanos?
Thanos je Čingischánem vesmíru. Je to velmi talentovaný bojovník a je stejně silný. Takže když proti sobě tyhle dva postavíte, více zkušený bojovník vyhraje. To je důvod, proč měl Hulk na moment navrch, ale nakonec byl Thanos chytřejší."

Lidé se také ptají, kolik dá thanos na bench?

Pokud bychom brali jako průměrný maximální bench-press 80kg dospělého muže, který pravidelně cvičí, 98 kg, tak se už k maximálce Thanose dopočítáme snadno. Zabenchoval by 73 500 000 kg. Otázka samozřejmě je, kde by vzal dost velkou činku, ale i to by mělo řešení.
Jak silný je Hulk?
Informace
Rok vzniku1962
AliasRobert Bruce Banner, The Incredible Hulk, Joe Fixit, Mr. Fixit , Bruce Bancroft, Son of Sakaar, Green Scar
Výška244 cm
Váha589 kg
Barva vlasůčerná

A další otázka, jak loki zemřel?

Loki byl jednou z obětí Thanosova (Josh Brolin) řádění v Avengers: Infinity War (2018). Ovšem, zatímco většina ostatních zemřela během lusknutí prstů, Lokiho zabil přímo Thanos.

By England

Jak se zapojuje grafická karta? :: Kde se vzal Vision?
Užitečné odkazy