Domovská stránka > K > Kde Se Vzal Vision?

Kde se vzal Vision?

Vision je fiktivní postava, ztvárněná Paulem Bettanym z Marvel Cinematic Universe. Postava je založena na stejnojmenné postavě z komiksů Marvel Comics. Vision je android vytvořený Ultronem, aby sloužil jako jeho organické tělo, ale Stark a Banner do něj nahráli vituálního asistenta Starka J.A.R.V.I.S.e.

Přečtěte si více

Pokud jde o toto, co je to teserakt avengers?

Teserakt (kámen prostoru)

Poprvé byl viděn v Captain America: První Avenger, kde ho používal Red Skull a podruhé se kolem něho točili první Avengers, kde ho měl pod kontrolou Loki. Teserakt je modrý kámen, který je schopen teleportovat cokoli z jednoho místa vesmíru na druhý.
Když to vezmeme v úvahu, kde vzal thanos rukavici?
Později byl oživen jen aby zjistil, že ho Paní smrti opustila, takže zosnoval plán, kterým by ji získal zpět. Dozvěděl se o šesti „Infinity Gems" (Drahokamy nekonečna), které časem našel a stvořil „Infinity Gauntlet" (Rukavice nekonečna) a tyto předměty ho obdařily mocí Boha.

Pokud jde o toto, jaké jsou kameny nekonečna?

Avengers ve válce: Co jsou Kameny nekonečna a kde jsme je viděli?
  • Avengers do boje! Kameny jsou vrženy...
  • Kámen prostoru.
  • Kámen mysli.
  • Kámen času.
  • Kámen reality.
  • Kámen síly.
  • Kámen Duší
Následně, co umí kámen duše?
O Kameni duše se říká, že je nejsilnější ze všech a má vlastní vůli. Kámen dokáže vypátrat, pozměnit nebo napadnout duši a je jedno, zda je jedinec živý nebo mrtvý. S pomocí Kamene také můžete krást schopnosti, ale zase se nejhůře kontroluje.

Navíc, kdo hlida kámen duse?

Nevíme a zřejmě nikdy vědět nebudeme. Kámen hlídá Red Skull (nehraje jej Hugo Weaving, který už se k roli vracet nechtěl, ale jeho imitátor Ross Marquad), který tvrdí, že po kontaktu s Kamenem prostoru byl jakýmisi mytickými silami delegován do úlohy věčného strážce.
Kde vzal Thanos kámen moci?
V Avengers: Infinity War se Thanos (Josh Brolin) rozhodl získat šest Kamenů nekonečna a poté s nimi vyvraždit půlku vesmíru. A zatímco u většiny Kamenů nekonečna jsme byli svědky toho, jak je získal, v případě fialového Power Stone ne. Ten měla na starost "vesmírná policie" Nova Corps na planetě Xandar.

Jak zemřel Thanos?

Je zabit v bitvě se Strážci Galaxie. Thanos se také objevil jako herní postava v Marvel vs.
Navíc, kdo zabil thanose?
Na Kdovíde Strážci zastihnou Thanose, jak mučí Sběratele, aby mu prozradil, kde je Kámen reality. Gamoře se podaří Thanose probodnout nožem a Thanos umírá. Ukazuje se ale, že to byl pouze přelud, Thanos se už Kamene reality zmocnil a po zajmutí Gamory s ní opouští Kdovíkde.

Co je to Tesseract?

Teserakt je v geometrii čtyřrozměrnou analogií krychle, jde tedy o speciální variantu nadkrychle pro d=4. Odborněji by mohl být teserakt definován jako pravidelný konvexní čtyřúhelník s osmi krychlovými nadstěnami. Předpokládá se, že slovo teserakt vymyslel Charles Howard Hinton.

By Elstan

Jak silný je Thanos? :: Proč nejsou Ipady?
Užitečné odkazy