Domovská stránka > K > Která Tiskárna Má Nejlevnější Tisk?

Která tiskárna má nejlevnější tisk?

Levnější variantou pro domácí tisk může být barevná tanková inkoustová tiskárna nebo multifunkční barevná inkoustová tiskárna, která je navíc vybavena skenerem a kopírkou. Další variantou je laserová tiskárna, která tiskne pouze černobíle.

Přečtěte si více

Související článek

Proč je tiskárna nečinná?

Tiskárna není v režimu offline. Vyberte možnost Start.

Co je lepší inkoustová nebo laserová tiskárna?

Laserová tiskárna je oproti inkoustové dražší. Pokud tisknete častěji, bude vám vyhovovat její rychlejší tisk oproti inkoustové tiskárně. Výhoda jsou také nižší pořizovací náklady na tisk. Toner je sice v mnoha případech dražší než inkoustová cartridge, ale v porovnání cena/počet vytisknutých stran vychází vždy lépe.
Můžete se také zeptat, která tiskárna je nejlepší?
Nejlepší tiskárny na trhu podle nás
Název produktuHodnocení
1.HP LaserJet Pro M15w W2G51A(5 / 5)
2.HP Laser 107w 4ZB78A(5 / 5)
3.Xerox Phaser 3020BI(4,9 / 5)
4.Canon i-Sensys LBP623Cdw(4,8 / 5)
2 další řádky

Co je to tankový systém u tiskárny?

Technologie tisku je inkoustová, hlava tiskárny vytváří pomocí malých kapek inkoustu přímo na papír malé body, které tvoří finální obraz. Rozdíl je v tom, že inkoust není v klasických náplních (cartridge), ale v nádobách, do kterých jde dolévat. A právě tohle jsou "tanky na inkoust" - odtud označení tanková tiskárna.
Jakou multifunkční tiskárnu?
Jak recenze tiskáren ukázaly, mezi nejlepší multifunkční inkoustové tiskárny patří Epson EcoTank L7180. Počítat musíte s vyšší pořizovací cenou, díky ekonomickému provozu však ušetříte až 90 % nákladů na inkoust. Ostatně startovací sada inkoustů údajně vydrží pro tisk až 1 500 fotografií (10 × 15 cm).

Související článek

Co dělat když tiskárna nechce tisknout?

Zrušte zaškrtnutí políček u položek Pozastavit tisk nebo Použít tiskárnu offline, abyste se ujistili, že tisková fronta tiskárny není nastavena na tisk offline.

Jakou levnou tiskárnu?

Pro vás jsou ideální laserové a LED tiskárny. Ty vynikají v rychlém a levném tisku, zejména pokud se jedná o černobílé dokumenty. Vzhledem k jejich pořizovací ceně a velmi nízkým nákladům na tisk jsou vhodné jako firemní tiskárny.
Když to vezmeme v úvahu, jakou tiskárnu se skenerem pro občasný tisk?
Pokud máte v plánu pouze občasný tisk, doporučujeme laserovou tiskárnu, zde díky použité technologie "zaschnutí" vůbec nehrozí. Tiskárnu můžete klidně rok nepoužívat a po opětovném zapojení bude bez problémů toner zase tisknout.

Navíc, jakou laserovou multifunkční tiskárnu na doma?

Nejlepší multifunkční laserová zařízení
  • Nejlepší celkově HP LaserJet Enterprise MFP M430f. Pro náročné Precizní multifunkční laserová tiskárna s možností skenování do e-mailu.
  • Nejlepší cena/kvalita. HP Neverstop Laser MFP 1200n. Zlatý střed.
  • Nejlepší levná Xerox WorkCentre 3025BI. Levný základ.
Když to vezmeme v úvahu, jakou koupit tiskárnu do domácnosti?
Vesměs správnou volbou pro domácí tiskárnu je právě inkoustová technologie. Je to díky všestrannosti a funkcím, které vám může tiskárna nabídnout. Jako úvodní je třeba vyvrátit často omílané dogma: Inkousty už nezasychají, jako bylo dříve běžné. I proto se spousta lidí v minulosti rozhodla přejít na laserovou tiskárnu.

Kdy se vyplatí laserová tiskárna?

Kdy se tedy laserová tiskárna vyplatí?
  • pokud tisknete velké množství dokumentů
  • pokud chcete odolné a kvalitní výtisky.
  • pokud je pro vás priorita tisk na nízké náklady.
  • pokud nechcete tisknout obrázky ani fotografie.
  • pokud máte obavy ze zasychání trysek u inkoustových tiskáren.

By Orban Jemerson

Similar articles

Co je toner do tiskárny? :: Jak zjistit IP adresu notebooku?
Užitečné odkazy