Domovská stránka > C > Co Je To Whatsapp Messenger?

Co je to WhatsApp Messenger?

WhatsApp Messenger je multiplatformní aplikace umožňující výměnu zpráv a multimediálních souborů mezi vlastníky smartphonů pomocí internetu. Kromě textových zpráv uživatelé WhatsApp Messenger si mohou navzájem zasílat obrázky, videosoubory, audiosoubory a polohu na mapě.

Přečtěte si více

Související článek

Jak Zasifrovat WhatsApp?

Zálohy se šifrují end-to-end. Existují chaty s odposlechem.

Pokud jde o toto, jaký messenger?

Kvůli funkčnosti aplikace sbírá tři různé typy údajů, které můžou být následně propojeny s vaší identitou.
  • (Free) Signal Private Messenger. Signal Foundation.
  • (Free) Telegram.
  • (Free+) Discord - Chat, Talk & Hangout.
  • (Free) WhatsApp Messenger.
  • (Free+) WeChat.
  • (Free+) Viber - Safe Chats And Calls.
  • (Free) Messenger.
  • (Free) Skype.
Jak funguje aplikace signál?
Signal vyvíjejí odborníci na kryptografii a jejich cílem je nabídnout bezplatně bezpečný komunikační nástroj, který brání sledování komunikace a pomáhá chránit svobodu slova. Aplikace využívá bezpečného koncového šifrování a v rámci komunikace nesleduje data uživatelů.

Jak poznám když mi někdo sleduje na WhatsApp?

Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit.
Lidé se také ptají, co je t me?
Telegram je cloudová služba instant messaging, zaměřená na rychlost a bezpečnost, která je dostupná prostřednictvím open source klientů pro mobilní zařízení s operačními systémy Android, iOS, Windows Phone a Firefox OS, pro osobní počítače s operačními systémy Microsoft Windows, macOS a Linux a pro webové prohlížeče.

Související článek

Jak skrýt zprávy na WhatsApp?

Na kartě CHATY klepněte na chat, který chcete skrýt, a podržte jej. V horní části obrazovky klepněte na ikonu Archivováno.

Někdo se také může ptát, kdo vlastní aplikace signál?

Signal je multi-platformní služba šifrovaného zasílání zpráv.
...
Signal (software)
VývojářSignal Foundation Signal Messenger LLC.
První vydání29. července 2014
Aktuální verze5.39.3 (28. května 2022)
Operační systémLinux, MacOS, Android, Ios, MacOS, Windows
PlatformaAndroid macOS iOS Linux Microsoft Windows
A kolik stojí volání přes whatsapp?
Které mobilní aplikace nabízí bezplatné telefonování? WhatsApp – Komunikace probíhá pomocí internetového připojení, takže za využívání aplikace nejsou účtovány žádné další poplatky.

Kdo vlastní Messenger?

Facebook Messenger, běžně zkracován jako Messenger, je americká aplikace a platforma pro bezplatné zasílání zpráv od Facebooku dnešní Meta Platforms. Původně byla vyvinuta jako Facebook Chat v roce 2008. Mobilní aplikace pro Android a iOS byly vydány v srpnu 2011.
Následně, co je služba viber?
Viber je poměrně oblíbenou a rozšířenou aplikací pro hlasové hovory a textové zprávy, realizované skrze Internet. Jen na Androidu zaznamenala tato aplikace více než 50 milionů instalací a uživatelé hodnotí tento program velmi pěknou průměrnou známkou 4,4.

Pokud jde o toto, jak dát telegram do češtiny?

Stačí mít nejnovější verzi Telegramu pro Android nebo desktop (ostatní platformy by měly následovat) a navštívit odkaz: t.me/setlanguage/cs... Zatím jde o betaverze, takže jazyk je potřeba přidat manuálně. Je to ale velmi snadné, stačí kliknout na odkaz: česky, slovensky.

By September

Similar articles

Jak sledovat telefon přítelkyně? :: Proč Huawei nemá Google Play?
Užitečné odkazy