Domovská stránka > K > Kolik Stojí Jeden Papír A4?

Kolik stojí jeden papír A4?

Jedna strana černobílého dokumentu (5 % pokrytí) nás vyjde na 0,91 Kč. K tomu přičteme originální kancelářský papír, který nás stál 158 Kč za 500 ks balení. Cena za kus je 0,31 Kč. Náklady na tisk jedné černobílé strany A4 s textem odpovídajícím 5 % pokrytí nás stojí 1,22 Kč.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik stojí Win 11?

Existují dvě různé verze nového operačního systému. Běžní uživatelé mohou používat verzi Windows 11 Home. Varianta pro firemní segment se nazývá Windows 11 Pro.

Kolik stojí kopie A4?

Černobíle A4, A3 - kopírování a tisk - samoobslužně
A4 jednostranně1,40 Kč
A4 oboustranně2,80 Kč
A3 jednostranně2,80 Kč
A3 oboustranně5,60 Kč
A další otázka, jak dlouho vydrží laserová tiskárna?
Jak dlouho ale vydrží náplně do laserových tiskáren? Nabízí se jednoduchá odpověď – tak dlouho, dokud je nevypotřebujete. Přímo na obalu nebo produktové kartě v e-shopu je u každého toneru uveden počet stran, který s tonerem potisknete při 5% pokrytí papíru. Pokud tedy tisknete hodně a často, počty jsou jasné.

Jakou laserovou tiskárnu?

Jakou multifunkční tiskárnu vybrat dle srovnání

Mezi inkoustovými exceloval model Brother MFC-J3930DW. Kvalitní laserovou tiskárnou do kanceláře je pak Canon i-Sensys MF744Cdw.
Když to vezmeme v úvahu, Čím se plní laserová tiskárna?
Toner neboli tonerová kazeta do laserové tiskárny je suchý jemný prášek. Je složen z umělé hmoty, barviva a železa. Výsledná barva u barevných tiskáren se míchá ze čtyř odstínů: černé, azurové, žluté a purpurové. Součástí kazety toneru bývá i selenový válec, který se mění automaticky s ní.

Související článek

Kolik GB má Windows 11?

K dispozici jsou 4 gigabajty.

Lidé se také ptají, jak často tisknout na inkoustové tiskárně?

Při občasném tisku vám postačí inkoustová tiskárna, ale nesmíte zapomínat na to, že u ní hrozí zasychání inkoustu. Proto se doporučuje vytisknout alespoň jednu stránku za týden. Pokud tisknete nepravidelně či méně než jednou týdně, raději zvolte tiskárnu laserovou.
Na jakém principu funguje inkoustová tiskárna?
Obecně princip inkoustové tiskárny spočívá ve vystřelování mikroskopických kapek inkoustu z tiskové hlavy. Předtím než se tak stane, musí být tisková hlava díky speciální pumpě naplněná inkoustem ze zásobníků (cartridge). Pak jsou barevné kapky inkoustu pomocí trysek pod tlakem vystřelovány na papír.

Jakou tiskárnu se skenerem pro občasný tisk?

Pokud máte v plánu pouze občasný tisk, doporučujeme laserovou tiskárnu, zde díky použité technologie "zaschnutí" vůbec nehrozí. Tiskárnu můžete klidně rok nepoužívat a po opětovném zapojení bude bez problémů toner zase tisknout.
Můžete se také zeptat, jakou tiskárnu s tankovým systémem?
Za design chválíme multifunkci Canon Pixma G4300, za nejlepší rozlišení a nejkrásnější tisk fotografií Epson Eco Tank ITS L3050. Nejnižší cenu za multifunkci a inkoustovým tankovým zásobníkem zase zaplatíte za model HP Ink Tank Wireless 415.

Která tiskárna má nejlevnější tisk?

Jak je zmíněno výše, jsou dva druhy tiskáren. Levnější variantou pro domácí tisk může být barevná tanková inkoustová tiskárna nebo multifunkční barevná inkoustová tiskárna, která je navíc vybavena skenerem a kopírkou. Další variantou je laserová tiskárna, která tiskne pouze černobíle.

By Patt

Similar articles

  • Kolik je 10mb s?

    Mnoho uživatelů se domnívá, že s rychlostí internetu 10 Mb/s mohou stáhnout skladbu o velikosti 10 MB za sekundu. Za ideálních podmínek bude stažení souboru trvat 8 sekund, ale ve skutečnosti bude 8krát pomalejší. Jinými slovy, 1 MB je 8 MB a 1 MB je 0,125 MB.

  • Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

    Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

  • Kolik je sleva na ISIC?

    Státem nařízená 50% sleva pro držitele průkazu ISIC do 26 let. Studenti do 26 let mohou získat 50% slevu z běžného jízdného, pokud mají průkaz ISIC. Sleva je neomezená a platí u všech dopravců v rámci České republiky.

  • Kolik stojí Discord?
  • Kolik vazi potápěčská vystroj?
  • Kolik FPS je dobré?
  • Kolik jádrový procesor?
  • Kolik je 50 uzlu?
Kdo platí Youtubery? :: Jakou 3D tiskárnu z Číny?
Užitečné odkazy