Domovská stránka > J > Jakou 3D Tiskárnu Z Číny?

Jakou 3D tiskárnu z Číny?

Prvním dnešním tipem bude domácí 3D tiskárna od známé značky Alfawise. Tiskárna se chlubí velkou plochou pro tisk (300 x 300 x 400 mm) a jednoduchému prvotnímu složení. 3D tisk pro domácí použití ušel obrovský kus cesty a s trochou nadsázky se dá říct, že to dnes zvládne již každý.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Kolik vytisknu z 1 kg Filamentu?

Z 1kg materiálu vytiskneme 130-160 vlků, podle toho jakou máme tiskárnu, a jak zdatný je tiskař. Velký vlk je 13.4cm velký, tiskl se 7.5h a jeho objem je 263cm3. Spotřebováno bylo 69g materiálu. Z 1kg se vytiskne 14 vlků.
Když to vezmeme v úvahu, kde koupit filament?
Kde koupit filament
  • Amazon.de (Poštovné podle prodejce)
  • Aliexpress.
  • RepRap.me.
  • RepRapword.

Jak vybrat filament?

Při výběru filamentu se řídíme určitými vlastnostmi a parametry, které by měly odpovídat nejen schopnostem námi vlastněné tiskárny, ale také tomu, co budeme tisknout. Správným výběrem můžeme předejít problémům s kompatibilitou, komplikacím při tisku i nedokonalostem finálního výrobku.
Následně, co je to filament?
Filament je struna, ze které se pomocí tiskárny vyrábí 3D objekt. V dnešní době může být nejen z plastu, ale také z řady dalších materiálů (například s příměsí kovů). Filamenty se zpravidla vyrábějí ve dvou šířkách: 1,75mm a 2,85mm.

Související článek

Jakou klavesnici na Android?

Na Gboardu se píše pohodlně a nabízí také slušné možnosti přizpůsobení - nejen možnost upravovat oblíbené klávesy, ale v aplikaci najdete také mnoho motivů a podobně, stejně jako tmavý režim. Stěžejní funkcí je implementace vyhledávače.

Na co je dobrá 3D tiskarna?

Dnes se 3D tiskárny úspěšně používají mezi designéry, konstruktéry i velkými, středními a malými podniky. Vzhledem k dostupnosti a snižování pořizovacích cen 3D tiskáren se však tato technologie stále častěji využívá i v domácím prostředí. Oblíbená je zejména mezi technologickými nadšenci.
Jakou šla tiskarnu?
Kvalita tisku

Čím větší bude tloušťka, tím více budou jednotlivé vrstvy viditelné. Tiskárny umožňují tisknout při tloušťce v rozmezí 0,01 – 0,15 mm. Na kvalitu tisku má vliv také šířka trysky, použitý materiál a rychlost tisku.

Co to je 3D tisk?

Je to způsob výroby trojrozměrných předmětů pomocí 3D tiskárny (případně 3D pera). Jedná se o aditivní výrobu, což znamená, že se materiál přidává. Na rozdíl od obráběcích strojů, kde se z celistvého bloku materiál odebírá, dokud nezbyde jen požadovaný tvar zde po jednotlivých vrstvách materiál přidáváme.
Co vše se dá vytisknout na 3D tiskárně?
Modely, sošky, busty. Nářadí, přípravky. Hračky a hry.

Čím barvit 3D tisk?

Barvy Vallejo mají dlouholetou tradici a jsou velmi oblíbené mezi modeláři i 3D tiskaři. Jsou vhodné pro aplikaci na dřevo, plasty i kov. Doporučujeme je pro závěrečné úpravy Vašich 3D modelů. Ve filtrování lze zvolit typ barvy na štětec, pro airbrush i ve spreji.

By Joris Heideman

Similar articles

  • Jakou VPN zdarma?

    Lídrem v tomto segmentu je aplikace, která nabízí bezplatné a neomezené VPN. Hlavní funkcí je jedna z nejrychlejších VPN. Pokud jsou k dispozici sítě s vyšší rychlostí, automaticky se připojí.

  • Jakou platební kartu?

    Je lepší mít kreditní nebo debetní kartu? Osobní účet s debetní kartou poskytuje majiteli okamžitý přístup k jeho penězům. Zůstatek na běžném účtu je přímo ovlivněn finančními transakcemi s kartou. Nemůžete se dostat do deficitu, pokud nemáte kontokorentní úvěr.

  • Jakou DVD mechaniku?

    Jednou z nejprodávanějších externích DVD mechanik je mechanika od společnosti Asus. Má jednoduché napájení. Přestože umí číst disky CD a DVD, může na ně díky možnosti vypalování také zapisovat.

  • Jakou frekvencí procesoru?

    Čím rychlejší procesor, tím vyšší frekvence. Ty se obvykle pohybují od 2 GHz a jsou vhodné pro méně náročnou práci, například kancelářskou. Procesory s frekvencí kolem 3 GHz jsou vhodnější pro operace, jako je střih videa nebo hraní her.

  • Jakou znacku grafické karty?
  • Jakou integrovanou grafiku?
  • Jakou RAM?
  • Jakou grafickou kartu do PC?
Kolik stojí jeden papír A4? :: Kolik stál iPhone 6S v roce 2015?
Užitečné odkazy