Domovská stránka > C > Co Se Stalo 17 Června?

Co se stalo 17 června?

1944 – Island vyhlásil nezávislost na Dánsku a stal se republikou. 1953 – Povstání dělníků v NDR.

Přečtěte si více

Související článek

Co se stalo 15 června?

Benjamin Franklin řekl, že blesk je výboj elektřiny. Arkansas se stal 25. státem USA v roce 1836. Velký počet československých vojáků se zúčastnil bojů na italské straně války.

Co je 10 června?

10. června má svátek Gita, Margita. Oblíbenost jmen Gita, Margita.
Co se stalo 206?
1877 – Alexander Graham Bell instaloval první komerční telefonní síť (Hamilton v kanadském Ontariu). 1960 – Mali a Senegal se stali nezávislými státy. 1963 – Mezi Spojenými státy a SSSR byla zavedena tzv. „horká linka".

Co se stalo 84?

1911 – Nizozemský fyzik Heike Kamerlingh Onnes objevil supravodivost. 1944 – Druhá světová válka: byla zahájena Krymská operace. 1950 – Sovětské bojové letadlo sestřelilo nad Baltským mořem neozbrojený hlídkový letoun amerického letectva, jenž údajně porušil sovětský vzdušný prostor. 10 členů posádky zahynulo.
A další otázka, kdo má svátek v červnu?
V červnu slaví svátek Laura, Jarmil, Kevin, Tamara, Dalibor, Dobroslav, Dobroslava, Norbert, Iveta, Slavoj, Medard, Stanislava, Margita, Gita, Bruno, Antonie, Antonín, Herta, Roland, Vít, Zbyněk, Adolf, Milan, Milana, Leo, Leoš, Květa, Květuše, Alois, Aloisie, Pavla, Zdeňka, Jan, Ivan, Adrian, Adriana, Ladislav,

Související článek

Co se stalo s indiány?

Mnoho kmenů bylo po založení Spojených států vystaveno válce a dodnes jsou diskriminovány. Ve Spojených státech žije více než pět milionů původních obyvatel Ameriky a hnutí za nezávislost vedlo k mnoha změnám v jejich životě.

A další otázka, kdo má dneska svátek?

Svátek – včera, dnes, zítra
Předevčírem21. 6.má svátek Alois
Včera22. 6.má svátek Pavla
Dnes23. 6.má svátek Zdeňka
Zítra24. 6.má svátek Jan
Pozítří25. 6.má svátek Ivan
Když to vezmeme v úvahu, kdo má svátek 2021?
Kalendář jmen 2021 - svátky
Leden 2021
PoSt
14 Diana MD16 Baltazar Kašpar Melichar
211 Bohdana13 Edita
318 Vladislav Vladislava20 Sebastián Ilona
2 další řádky

Kdy je den nejlepších Kamaradek?

Den přátelství mezi lidmi, zeměmi a kulturami existuje již od roku 1958, ale oficiálně byl v Česku vyhlášený v roce 2011. Oslava připadá na 30. července. Ve světě je tradicí společné popíjení, tancování, vzpomínání, darování drobných dárků či květin.
Někdo se také může ptát, kdy je svátek přátelství?
Mezinárodní den Mezinárodní den přátelství připadá na 30. července. Datum je ustanoveno od roku 2011.

Lidé se také ptají, kdy se slaví den sexu?

Mezinárodními dny se to během celého roku jen hemží. Existují vážnější a oficiální, oslavované po celém světe, ale také je spousta těch, které vyvolávají spíše úsměv na tváři. Jeden z nich, který vykouzlí spokojený výraz především mužům, je 14. březen – Mezinárodní den orálního sexu!

By Michale

Jak zjistit IP adresu Google? :: Co se stalo 15 června?
Užitečné odkazy