Domovská stránka > C > Co Může Způsobit Počítačový Vir?

Co může způsobit počítačový vir?

Virová infekce se šíří také při připojení infikovaných vyměnitelných paměťových médií, jako jsou například USB disky. Virus se z nich přenáší kopírováním zavirovaných souborů do PC. Pokud je náš počítač připojený k zavirované síti, může se vir přenést i po síti.

Přečtěte si více

Související článek

Co se může a nemůže v těhotenství?

V těhotenství byste měla vždy jíst vejce natvrdo.

Jak se projevují viry?

Grafické a zvukové projevy - Nejrůznější nesmysly v podobě nápisů na monitoru, změny písmenek v textu nebo pípání a pískání. Známým virem z této kategorie byla Ambulance, kdy sanitní autíčko jezdilo po obrazovce monitoru a vydávalo přitom zvuk sirény. Krádež dat - Cílem novodobých virů je především krádež dat.
Někdo se také může ptát, kde je troja?
Trója (anglicky Troy, chetitsky Truwisa, řecky Τροία, Τρῳάς, Τροίη, Ίλιον, latinsky Trōia nebo Īlium, turecky Truva nebo Troia) bylo jednak skutečné, jednak bájné město na území dnešního Turecka v západní Malé Asii. Přesné umístění je na západním pobřeží v kraji zvaném Troas, pahorek Hisarlik.

Kde žil Achilles?

Dle pověstí koupala matka malého Achilla v podsvětí v řece Styx, podle jiné verze jej zase potírala ambrózií a zakalovala nad ohněm. Jednoho dne ale toto uviděl Péleus a vyhnal Thetis. Achillovi tak zůstalo jediné nechráněné místo na těle, a to jeho pata. Od mládí jej vychovával kentaur Cheirón.
Kdo to je Odysseus?
Odysseus (řecky Ὀδυσσεύς) je hrdina řecké mytologie a jako Ulixes (později i Ulysses) vystupuje též v mytologii římské. Tvoří ústřední postavu Homérova eposu Odysseia, která vypráví o jeho desetiletém bloudění na cestě domů z trojské války, vyhrané díky Odysseovu nápadu s trójským koněm.

Související článek

Na kolika zařízeních může být Netflix?

V závislosti na tarifu můžete streamovat na 1, 2 nebo 4 zařízeních současně. Tato možnost je dostupná pouze pro členy jedné domácnosti. Jedno přihlášení lze sdílet i mimo rodinu.

Kdo zabil Hectora?

Hektór přinutil Achajce k ústupu, vrhl se v čele svých mužů na jejich opevnění a probojoval se až k achajským lodím, které chtěl spálit. Nečekaně na něj zaútočil Achilleův přítel Patroklos, oděný v jeho zbroji, čímž oklamal Trójany. Hektór sešikoval své muže, postavil se Patroklovi a v lítém boji ho zabil.
Následně, kdo měl být zkázou pro tróju v eposu ilias?
Paris byl zatracený syn krále Priama a jeho ženy Hekabé. Ihned po narození měl být usmrcen, protože ve věštbě stálo, že se stane zkázou nejen své rodiny, ale celé Tróje. Rodiče jej ale nedokázali zabít, a tak byl odvezen z města, kde jej vychoval správce stád Agelaos.

Můžete se také zeptat, jak se jmenoval král tróje?

Priamos byl králem spravedlivým, zbožným, byl šlechetný i statečný. Přivedl Tróju k velikému rozmachu a slávě, bylo to veliké a hrdé město, obehnané vysokými hradbami.
Jak dopadl Paris?
Paris se tak stal nejen příčinou války, ale také záhuby Tróje. Paris sám ve válce zahynul, stejně tak jeho rodiče a všichni jeho bratři. Přesto však ještě dosáhl velké slávy, když svým šípem zabil Achilla, největšího řeckého reka.

Jak vycistit Zavirovany telefon?

Jak odstranit vir z mobilu? Nejspolehlivější je pořídit si kvalitní antivirus určený pro zařízení s Androidem. Ten po instalaci celý telefon důkladně zkontroluje. Další možností, jak se viru v mobilu zbavit, je také celý telefon zformátovat do továrního nastavení.

By Reddy Maclay

Similar articles

Kdy vznikl Internet ve světě? :: Kdo byl trojský kůň?
Užitečné odkazy