Domovská stránka > V > V Kterých Letech Se Prodalo Nejvíce Pc Laptop?

V kterých letech se prodalo nejvíce PC laptop?

V současnosti není cenový rozdíl mezi stolním a přenosným počítačem tak velký, a tím výrazně stoupá i zájem o notebooky. V České republice se poprvé prodalo více notebooků než desktopů v roce 2007, celosvětově pak ve třetím čtvrtletí roku 2008.

Přečtěte si více

Související článek

Z kterých systému dokáže služba Google Analytics shromažďovat údaje pro přehledy pomocí měřicího kódu?

V nástroji Analytics lze data shromažďovat dvěma způsoby, a to odesíláním požadavků na server a importem dat.

Co je to NTB?

Význam: NTB - zkratka pro notebook či netbook. Touto zkratkou se tedy označuje přenosný počítač, jinými slovy také laptop.
Co je laptop notebook?
Je to to samé. Historicky ty názvy vznikly tak, že LAPTOP bylo pojmenování původně pro počítač o něco menší, než normální desktop, který se dal přenášet a položit na klín - Lap Top. NOTEBOOK je počítač pozdější generace rozměru formátu buď A4 nebo Letter, nebo prostě formátu poznámkového bloku - notebook.

Jakou značku notebooků?

U notebooků je třeba rozlišovat hlavně mezi profesionálními notebooky a notebooky určenými pro méně náročné zákazníky. Z hlediska kvality profesionálních notebooků hodnotíme nejvýše Lenovo, HP a Apple. Pokud vás zajímá především cena, je nejlepší volbou Acer. "Lenovo stále vyrábí nejkvalitnější notebooky."
Jaký konvertibilní notebook?
Doporučené notebooky 2v1 (2021 / 2020)
  • notebook 2v1 do 25 000 Kč HP. Pavilion x360. Notebook s tabletem dohromady v podobě HP Pavilion umožňuje 360° otáčení 14 palcového Full HD displeje o rozlišení 1080p.
  • notebook 2v1 do 20 000 Kč Lenovo. IdeaPad Flex 5.
  • notebook 2v1 do 10 000 Kč Umax. VisionBook 13Wg Flex.

Související článek

Co nejvíce škodí očím?

Kouření škodí očím. Podle odborníků poškozuje všechny části oka více, než si kuřáci myslí. Kuřáci by neměli zanedbávat preventivní oční prohlídky, protože cigarety urychlují nástup očních onemocnění.

Pokud jde o toto, jaký je rozdíl mezi laptopem a notebookem?

V angličtině se však lze také setkat s pojmem laptop (angl. „na klíně") – tedy přenosný počítač, se kterým lze pracovat na klíně. Je nějaký rozdíl mezi termíny laptop a notebook? Jedná se o synonyma, pouze druhý jmenovaný se používá v anglickém jazykovém prostředí.
Navíc, kolik je na světě počítačů?
Na světě je více než miliarda počítačů

Když to vezmeme v úvahu, kdo vymyslel tablet?

První pokusy a sestrojení tabletu sahají do druhé poloviny 20. století, ale až v roce 1968 počítačový vědec Alan Kay představil svůj návrh na Dynabook - počítač pro děti všech věkových kategorií.
Když to vezmeme v úvahu, co je lepší notebook nebo tablet?
Pokud například potřebujete pouze zařízení k surfování po internetu, používání sociálních sítí a sledování videí online, stačí tablet. Je-li vyžadována práce, řekněme, u textů je lepší dát přednost notebooku. Například by si studenti měli vybrat notebook, ale ve většině případů budou mít studenti dostatek tabletu.

A co je to tablet a jak funguje?

Tablet je označení pro přenosný počítač ve tvaru desky s integrovanou dotykovou obrazovkou, která se používá jako hlavní způsob ovládání. Místo fyzické klávesnice se často používá virtuální klávesnice na obrazovce nebo psaní pomocí stylusu.

By Marl Vanbibber

Similar articles

Jak se používá tablet? :: Kdy byla vynalezena myš?
Užitečné odkazy