Domovská stránka > V > Ve Kterém Roce Byl Odeslán První Email?

Ve kterém roce byl odeslán první email?

První e-mail byl odeslán na podzim roku 1971. Přesné datum si nepamatuje ani programátor Ray Tomlinson, neboť e-mail byl v té době jen jedním z jeho mnoha experimentů.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Když to vezmeme v úvahu, kdy byl založen email?

E-mail v Internetu (tak jak ho známe dnes) má počátek v roce 1971 (zavedení znaku @) a ve standardu RFC 821 pro přenos elektronické pošty protokolem SMTP, který byl vydán v roce 1982.
Co to je emailová adresa?
E-mailová adresa je údaj, který v e-mailové zprávě určuje adresáta zprávy (případně adresáta kopie zprávy) a obvykle též údaj o odesílateli zprávy. E-mailová adresa identifikuje elektronickou poštovní schránku uživatele e-mailu.

A co je to freemailový server?

Největší výhodou freemailových serverů (serverů, které poskytují e-mailovou schránku zdarma) je bezesporu fakt, že se ke své poště dostanete odkudkoli na světě. Díky tomu, že svou poštu nemáte uloženou na harddisku svého počítače, je riziko ztráty nebo zneužití vaší pošty mnohem menší, než kdybyste ji měli doma.
Jak se správně píše email?
u většiny slov se i čeština řídí právě původním pravopisem. Jenže u slova e-mail tomu tak není. Správně tedy vyplňujeme svou adresu a e-mail, nikoli email. Napište mi svou e-mailovou adresu a já se Vám ozvu.

Související článek

Kdy byl první iPhone?

Steve Jobs v úterý ukázal světu vůbec první iPhone. Za posledních 15 let se modely s logem Applu staly jedněmi z nejúspěšnějších na světovém trhu.

Jak probíhá odesílání a příjem emailu?

Málokdo ví, že příjem a odesílání emailů se realizuje odlišným způsobem a přes různé servery. Příjem se provádí pomocí protokolů POP3 nebo lépé pomocí IMAP. Poštovní klient (např. Outlook) se pomocí jednoho z těchto protokolů připojí k poštovnímu serveru a stáhne emaily.
Co je to předmět e-mailu?
Předmět vašeho emailu je zpravidla ta první věc, kterou si příjemce vaší zprávy přečte. Pokud se vám podaří vytvořit takový předmět, který přiměje adresáta vašeho emailu tento e-mail otevřít a přečíst, máte vyhráno. Vaši klienti nebo zákazníci dostávají mnoho emailů každý den.

Jak zjistit zda byl email doručen?

Jak zjistit, jestli se zpráva zdržela
  1. Otevřete e-mail, jehož záhlaví chcete zobrazit.
  2. Vedle ikony pro odpověď klikněte na ikonu možností Zobrazit originál.
  3. U položky Čas vytvoření se podívejte, za jak dlouho po odeslání byl e-mail doručen.
Jak zjistit poslední prihlaseni na email?
Informace zobrazované na stránce Poslední aktivita účtu

V sekci Typ přístupu je uvedený prohlížeč, zařízení nebo poštovní server (POP nebo IMAP), ze kterého jste k Gmailu přihlášení. Pokud jste to v aplikaci třetí strany povolili, zobrazí se její umístění (IP adresa).

Jak zjistit odkud byl odeslán email?

Obdrželi jste e-mail a chcete zjistit, odkud přišel. Na první pohled se to zdá nemožné. Existuje pouze e-mailová adresa, která by mohla pocházet odkudkoli na světě. Neexistuje razítko, poštovní známka ani adresa pro návrat, jako je poštovní zásilka.

By Halla Abdulla

Similar articles

Kdy se poprvé objevil Internet? :: Jaký je rozdíl mezi tramvají a trolejbusem?
Užitečné odkazy