Domovská stránka > K > Kdo Vlastní Viber?

Kdo vlastní Viber?

Viber
VývojářRakuten
Aktuální verze15.9.0.5 ()
Operační systémiOS 7 nebo novější Android 4.4 nebo novější WindowsPhone Windows
Typ softwaruCross platform
Licenceproprietární software
4 další řádky

Přečtěte si více

Související článek

Kdo vlastní Xiaomi?

Beijing Roborock Technology Co.

Můžete se také zeptat, co je to wacap?

Wacap (vocap, whatsapp) je mobilní aplikace pro psaní zpráv = chatování a také telefonování. Vše je zdarma, stačí mít pouze v mobilu internet. Na podobném principu jako whats app funguje i program Skype, Viber Messenger nebo Hangouts, který se ale spíše používá v počítači.
Jak zjistit s kým si kdo píše na WhatsApp?
Žádné aplikace ani pomůcky co by vám umožnily zjistit co si někdo jiný píše s někým na WhatsApp bez přístupu k jejich telefonu neexistují.

Proč ne WhatsApp?

Má podporu soukromých i skupinových zpráv, odesílání mediálních souborů a dokumentů, ale také je tu možnost hovorů nebo videohovorů.
Když to vezmeme v úvahu, co je lepší než whatsapp?
Signal. Signal je díky vysoké úrovni ochrany osobních údajů, bezpečnosti uživatelů a transparentnosti často doporučovanou aplikací. Podporuje textové a skupinové zprávy, mediální zprávy pro obrázky, audio, video a dokumenty, a dokonce i hlasové hovory nebo videohovory mezi uživateli.

Související článek

Jak vytvořit vlastní redakční systém?

Získáte doménu a hosting, rozhodnete se, který redakční systém budete používat, najdete zdrojové kódy redakčního systému, stáhnete je do počítače a zkopírujete na server, obvykle je třeba provést několik instalačních kroků. Musíte se modlit, aby to fungovalo.

Můžete se také zeptat, kdo vlastní telegram?

Aplikace Telegram byla uvedena na trh nejprve pro mobilní zařízení Apple. Vyvinula ji americká firma Digital Fortress s vlastníkem Pavlem Durovem, zakladatelem ruské sociální sítě VKontakte. Pro přenos zpráv je použitý datový protokol MTProto, jehož autorem je Nikolaj Durov, bratr Pavla Durova.
Jak se používá WhatsApp?
1. Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.

Co znamená funkce ztlumit na WhatsApp?

Oznámení ve skupinových chatech můžete po dobu konkrétního časového úseku ztlumit. Zprávy odeslané v dané skupině budete stále dostávat, ale váš telefon při jejich doručení nebude vibrovat ani zvonit.
Pokud jde o toto, kdy skonci whatsapp?
Konec podpory nastane 24.

října 2022. Podpora WhatsAppu skončí u operačních systémů iOS 10 a iOS 11, takže budete potřebovat mít zařízení s iOS 12 a novějším.

Jak zjistit s kým si píše?

Podobným a možná jednodušším řešením je získat přístup k WhatsAppu přes webový prohlížeč, samozřejmě opět za předpokladu, že máte cizí telefon odemknutý a dostanete se do aplikace WhatsApp, ze které načtete QR kódem veškeré konverzace do prohlížeče na stránce www.web.whatsapp.com na svém zařízení a poté můžete sledovat

By Germana Turke

Similar articles

Jaká pravidla by měl dodržovat autor informaci? :: Kdo vytvořil Word?
Užitečné odkazy