Domovská stránka > K > Kdo Vytvořil Word?

Kdo vytvořil Word?

Jeho první verzi vytvořil v roce 1983 programátor Richard Brodie pro společnost IBM (tato verze běžela pod operačním systémem DOS). Následovala mj. verze pro Macintosh (1984) a roku 1989 byl vytvořen první Word běžící pod OS Microsoft Windows.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Můžete se také zeptat, co je to mŠ?

Ms (britská angličtina) nebo Ms. (americká angličtina) je zkratka, používaná v angličtině pro oslovení ženy v případě, že není jasné zda je vdaná nebo ne, nebo tato skutečnost nemá být brána v potaz a dále nemá tato žena žádný jiný titul (například akademický – Dr, MBA apod. nebo šlechtický – Lady apod.)
A co patří pod microsoft?
Obchodní divize Microsoftu vyrábí kancelářské programy Microsoft Office, kam patří textový editor Microsoft Word, program relační databáze Microsoft Access, tabulkový procesor Microsoft Excel, groupware Microsoft Outlook, často používaný společně s Microsoft Exchange Serverem, prezentační software Microsoft PowerPoint

Navíc, proč se operační systém od firmy microsoft jmenuje windows?

První verze Windows 1.0 byla na trh uvedena pro systém MS-DOS v roce 1985, avšak masového rozšíření dostál až Windows 95.
...
Microsoft Windows.
VývojářMicrosoft
Typ softwaruoperační systém
Licenceproprietární licence
Webwww.microsoft.com/en-us/windows
Český webwww.microsoft.com/cs-cz/windows
Pokud jde o toto, z jakého roku je windows 7?
Při vydání systému Windows 7 22. října 2009 se společnost Microsoft zavázala poskytovat podporu u tohoto produktu po dobu 10 let.

Související článek

Jak otevřít Word bez Office?

Pokud vás zajímá otevírání a hledání, nejjednodušší způsob, jak to udělat, je použít bezplatný účet Gmail v bezplatné podobě online služby Office. Pomocí služby Gmail můžete snadno otevřít jakýkoli soubor Microsoft Office.

Následně, co bylo před windows?

Operační systém MS-DOS (Microsoft Disk Operating System) byl ve své době velmi známý a v dnes jej můžeme považovat za předchůdce systému Windows.
Proč nebyl Windows 9?
Internetem proběhl nový drb, proč Microsoft vlastně přeskočil devítku a nová Windows se rozhodl opatřit číslem deset. Dříve jsem spekuloval o tom, že důvodem může být snaha se co nejvíce distancovat od Windows 8, která v očích uživatelů totálně pohořela.

Můžete se také zeptat, na co se pouziva word?

MS Word je profesionální textový editor, což je aplikace na tvorbu textových dokumentů. Kromě pouhého psaní textů nám umožňuje celou řadu dalších funkcí. Do dokumentů můžeme vkládat obrázky, tabulky, grafy, rovnice, různé obrazce atd.
Můžete se také zeptat, kdo vymyslel excel?
Daniel Singer "Dan" Bricklin (* 16. červenec 1951, Filadelfie) je americký vynálezce a programátor židovského původu.

Na co je Word?

MS Word je textový editor umožňující vytvářet a upravovat dokumenty, formátovat text, vkládat další objekty, používat různé funkce pro vytváření specifických obsahů a další. S využitím pokročilých funkcí je možné automatizovat práci na dokumentech.

By Essam Bines

Similar articles

Kdo vlastní Viber? :: Jak dlouho potrvá výpadek Instagramu?
Užitečné odkazy