Domovská stránka > J > Jak Vytvořit Sdílený Soubor Excel?

Jak vytvořit sdílený soubor Excel?

Nastavení sdíleného sešitu
  1. Klikněte na kartu Revize.
  2. Ve skupině Změny klikněte na Sdílet sešit.
  3. Na kartě Editovat vyberte možnost Povolit změny více než jedním uživatelem současně.
  4. V dialogovém okně Uložit jako uložte sdílený sešit do síťového umístění, kde k němu mohou získat přístup ostatní uživatelé.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

A jak uložit soubor na disk google?

Přetažení souborů na Disk Google
  1. Na počítači přejděte na adresu drive.google.com.
  2. Otevřete nebo vytvořte složku.
  3. Soubory a složky můžete nahrát tak, že je přetáhnete do složky na Disk Google.
Co je to Google disk?
Disk Google (anglicky Google Drive) je webové úložiště dat provozované společností Google, které využívá cloud computingu a umožňuje uživateli úschovu a sdílení dat. Služba byla uvedena do provozu a v listopadu 2013 měla 120 miliónů aktivních uživatelů.

Jak Zalohovat na Google?

Obsah, data a nastavení telefonu můžete zálohovat do svého účtu Google.
...
Automatické zálohování telefonu
  1. Otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Vyberte Google. Záloha. Volitelné: Pokud zálohujete poprvé, zapněte Zálohování ve službě Google One a postupujte podle pokynů na obrazovce.
  3. Klepněte na Zálohovat.
Lidé se také ptají, co znamená sdílení?
Sdílet znamená nebýt sobec, tudíž dělit se, ať už je to písemnou či ústní formou. Ale znamená to i být otevřený novým informacím a přijímat je. Sdílení nemůže být efektivní, pokud se druhá strana nechce nic dozvědět.

Související článek

Jak odemknout Excel pro úpravy?

Můžete také psát na klávesnici. Zrušte zaškrtnutí políčka Uzamčeno v místní nabídce Formát buněk a klepněte na tlačítko OK. Všechny buňky v listu jsou odemčené.

Můžete se také zeptat, co je sdílení souborů?

Můžete odesílat a přijímat soubory a aplikace do a ze zařízení Android v okolí. Důležité: Tato funkce ve vaší oblasti zatím nemusí fungovat. Postup sdílení se může zobrazovat, i když nemáte nejnovější verzi aplikace.
Pokud jde o toto, co můžeme sdílet?
Sdíleným prostředkem je míněn pevný disk (pro ukládání dat), počítačová tiskárna (tisk dokumentů), scanner (digitalizace tištěných dokumentů), ale i ADSL modem (sdílení připojení k Internetu) a podobně.

Lidé se také ptají, jak se zazipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.
Navíc, jak poslat odkaz na soubor?
Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.

Jak posílat soubory?

Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

By Bussey

Similar articles

Jak nahlásit napadený účet na Facebooku? :: Jak vytvořit sdílenou složku?
Užitečné odkazy