Domovská stránka > J > Jak Se Citují Webové Stránky?

Jak se citují webové stránky?

Příspěvky na webových stránkách

In: Název webové stránky / webového sídla. [typ nosiče]. Místo: nakladatel, datum publikování. Datum aktualizace [cit.

Přečtěte si více

Související článek

Jaké webové vyhledávače jsou nejpoužívanější?

Existují zahraniční vyhledávače. Mezi vyhledávači je jasný lídr. Můžete se na něj podívat na YouTube. Je to druhý největší vyhledávač. Yahoo! je vyhledávač. V této společnosti došlo k mnoha změnám.

Když to vezmeme v úvahu, jak se citují skripta?

Název: podnázev. Vedlejší název [Typ nosiče]. Další tvůrce. Místo publikování: Nakladatel, Datum publikování, Datum aktualizace/revize [Datum citování].
A jak správně citovat z aspi?
Citujte jednoduše libovolný komentář nebo judikát ze systému ASPI! Pomocí nové funkcionality Citace můžete snadno citovat jakýkoliv komentář, vybraný paragraf komentáře nebo judikát. Kliknutím na ikonu Citace vložíte do schránky bibliografickou citaci komentáře nebo jeho konkrétní části nebo citaci judikátu.

Můžete se také zeptat, jak citovat tabulku apa?

Odkaz na více zdrojů je oddělen v závorce středníkem a řadíme je abecedně: (Horák, 2003; Kolář 1997, 1998, 1999; Novák, 2007). 1.1 Přímé citace: V případě přímé citace textu jiného autora do 3 řádků je citovaný text uveden v uvozovkách (citovaný text nesmí být v kurzívě) a uvedena strana (resp.
Co je to Wikisofia?
Wikisofia je portál pro tvorbu, ukládání a získávání studijních materiálů z oblasti humanitních věd. V oblasti vzdělávání a vědy je dnes velkým tématem otevřenost a bezplatné sdílení poznatků z nejrůznějších oborů.

Související článek

V čem vytvořit webové stránky?

Jazyk, ve kterém jsou stránky napsány, se nazývá HTML. Musíte se ho naučit. Pokud do něj chcete naprogramovat například nějaké funkce, které se zpracovávají na serveru, můžete použít jazyk PHP. Javascript můžete použít k programování na klientovi.

Kdo je autorem hudby?

Autor je tvůrcem díla, což je buď hudba (písnička, skladba, symfonie atd.) nebo text, který je následně zhudebněn. Autor stojí na úplném začátku cesty díla k uživateli (Kdo je uživatel?). Pozice autora se někdy chybně zaměňuje s pozicí interpreta, na což je třeba si dát pozor.
Kdo psal romány?
Užší chápání uznává jako román pouze moderní román a v takovém případě se k tvůrcům žánru řadí až raněnovověcí romanopisci jako Miguel de Cervantes y Saavedra, Marie-Madeleine de La Fayette, Daniel Defoe nebo Samuel Richardson.

Můžete se také zeptat, co je to článek?

Článek je literární žánr, který v závislosti na svém obsahu může spadat do literárního stylu odborného či publicistického. Odborný článek patří ve své oblasti k jednomu z kratších stylů. Snaží se stručně a uceleně podat vědecké poznatky, a to s ohledem na možnosti adresáta.
Lidé se také ptají, jak zveřejnit článek z pískoviště?
Kliknout na liště nad stránkou pískoviště na rozbalovací menu a vybrat odkaz Přesunout. Z rozbalovací nabídky vybrat zvolený jmenný prostor (pro články je to (Hlavní)) a zadat název nového článku. Veškerý obsah je společně s historií stránky pískoviště přesunut na nově zvolený název.

Můžete se také zeptat, kdo založil prahu?

Na místě levobřežního osídlení bylo roku 1257 Přemyslem Otakarem II. založeno Menší Město pražské (Malá Strana). Původní obyvatelstvo bylo vystěhováno a byli sem povoláni němečtí kolonisté, aby tu založili město.

By Tullius

Similar articles

Jak funguje Registrace domén? :: Kdo je autorem Wikipedie?
Užitečné odkazy