Domovská stránka > K > Kdo Vymyslel Whatsapp?

Kdo vymyslel WhatsApp?

Společnost WhatsApp Inc. byla založena v roce 2009 Američany Brianem Actonem a Janem Koumem, bývalými zaměstnanci Yahoo!. Koum je židovského původu a přesídlil do USA z Ukrajiny v roce 1992 ve věku 16 let společně se svou matkou.

Přečtěte si více

Související článek

Kdo vymyslel lest s trojským koněm?

Odysseus navrhl, aby se pokusili Tróju oklamat. Chtěl postavit velkého dřevěného koně, který by bojovníky ukryl. Kůň by byl postaven za hradbami města. Za autora nápadu je považován Kalchas neboli Prylis.

Jak zjistit s kým si kdo píše na WhatsApp?

Žádné aplikace ani pomůcky co by vám umožnily zjistit co si někdo jiný píše s někým na WhatsApp bez přístupu k jejich telefonu neexistují.
Kdo vlastní Messenger?
Facebook Messenger, běžně zkracován jako Messenger, je americká aplikace a platforma pro bezplatné zasílání zpráv od Facebooku dnešní Meta Platforms. Původně byla vyvinuta jako Facebook Chat v roce 2008. Mobilní aplikace pro Android a iOS byly vydány v srpnu 2011.

Co znamená online na WhatsApp?

Pokud je některý z kontaktů online, znamená to, že má WhatsApp na svém zařízení spuštěný na popředí a je připojen k internetu. Nemusí to však nutně znamenat, že si přečetl vaše zprávy. Funkce Naposledy označuje, kdy daný kontakt WhatsApp naposledy použil.
A další otázka, proč ne whatsapp?
Má podporu soukromých i skupinových zpráv, odesílání mediálních souborů a dokumentů, ale také je tu možnost hovorů nebo videohovorů.

Související článek

Kdo vymyslel DVD?

DVD/vynálezci.

Jak odejit z WhatsApp?

Jak odstranit účet v aplikaci WhatsApp
  1. Otevřete WhatsApp.
  2. Klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Odstranit účet.
  3. Zadejte své telefonní číslo v plném mezinárodním formátu a klepněte na ODSTRANIT ÚČET.
  4. V rozbalovací nabídce zvolte důvod odstranění účtu.
  5. Klepněte na ODSTRANIT ÚČET.
Jak zjistit s kým si píše?
Podobným a možná jednodušším řešením je získat přístup k WhatsAppu přes webový prohlížeč, samozřejmě opět za předpokladu, že máte cizí telefon odemknutý a dostanete se do aplikace WhatsApp, ze které načtete QR kódem veškeré konverzace do prohlížeče na stránce www.web.whatsapp.com na svém zařízení a poté můžete sledovat

Jak se dostat na WhatsApp druhemu?

Stačí, když budete mít pár desítek vteřin telefon své oběti. Na svém telefonu si budete chtít založit nový WhatsApp účet a místo svého čísla zadáte cizí telefonní číslo, tedy číslo oběti. Poté již jen stačí zvolit ověření přes telefonní hovor, který nadiktuje pin.
Jak poznat že má nekdo WhatsApp?
Na to, že vás někdo zablokoval, může poukazovat několik skutečností: Už se vám u daného kontaktu v okně chatu nezobrazuje, kdy byl naposledy aktivní nebo online. Více se dočtete zde. Nezobrazují se vám aktualizace profilové fotografie daného kontaktu.

Co patří pod metu?

Co do Mety spadá

Všechny aplikace a služby společnosti, jakými je nejen Facebook, ale i Messenger, Instagram, WhatsApp, Horizon (platforma virtuální reality) nebo Oculus (výrobce AR a VR příslušenství) a další, tak budou zastřešeny společností Meta.

By Lan

Similar articles

Kolik je QR kódu? :: Kdy byl natočen první barevný film?
Užitečné odkazy