Domovská stránka > J > Jak Funguje Nette?

Jak funguje Nette?

Jak již bylo řečeno, Nette je klasický MVC framework. Ono o sobě tedy říká, že je MVP, nicméně princip je stejný. Aplikace stojí na komponentách třech typů, které se v aplikaci dělí o 3 základní úlohy - řízení, logiku a výstup. Jen takto rozdělená aplikace je totiž přehledná a rozšiřitelná.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

Pokud jde o toto, jak začít s nette?

Kompletní aplikaci naleznete na GitHubu. Nainstalujte si prosím kvalitní IDE a všechny potřebné pluginy, nesmírně vás to zefektivní. Tento QuickStart byl napsán pro Nette Framework 3.1 a PHP 7.4, nebo novější. Nette Framework můžeme stáhnout manuálně, ale doporučená cesta je začít nový projekt s využitím Composeru.
Když to vezmeme v úvahu, jak nainstalovat nette?
Instalace Nette

Buď si Nette klasicky stáhneme a rozbalíme do dané projektové složky z oficiální stránky. Projekt si pojmenujeme např. nette-calculator . Pokročilejší uživatelé mohou použít zase Composer.

By Alikee Stram

Similar articles

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?

    Principem fungování je využití volného pásma telefonních spojů. Pro běžný hlasový provoz se používají frekvence do 3400 Hz. Vysokorychlostní přenos dat je možný na vyšších frekvencích.

  • Jak funguje Google disk?

    V počítači přejděte na adresu drive.google.com. V části Můj disk jsou soubory a složky, které si můžete prohlédnout.

  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
  • Jak funguje PoE injektor?
  • Jak funguje Wifina?
Jak obnovit iTunes? :: Jak zapnout .NET Framework?
Užitečné odkazy