Domovská stránka > J > Jak Zapnout .Net Framework?

Jak zapnout .NET Framework?

Tato možnost vyžaduje připojení k internetu.
  1. Stiskněte klávesu Windows. na klávesnici, zadejte "Windows Funkce" a stiskněte Enter. Zobrazí se dialogové okno Zapnout nebo vypnout funkce Windows.
  2. Zaškrtněte políčko . NET Framework 3.5 (včetně . NET 2.0 a 3.0), zaškrtněte políčko OK a po zobrazení výzvy restartujte počítač.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zapnout klávesnici na notebooku HP?

Pokud má váš notebook podsvícenou klávesnici, můžete ji zapnout nebo vypnout stisknutím klávesy F5 nebo F4. Může být nutné současně stisknout funkční klávesu.

Jak nainstalovat NET Framework?

Chcete-li tento problém vyřešit, nainstalujte aktualizaci d3dcompiler z následujících odkazů před instalací rozhraní . NET Framework 4.7. Aktualizace je také k dispozici v Microsoft Update katalogu a prostřednictvím Windows Update. Ve Windows 7 SP1 x86 použijte tento odkaz.
Jak aktualizovat .NET Framework?
Rozhraní Microsoft . NET Framework 4,8 je k dispozici na webu katalog Microsoft Update ke stažení a pro import do služby Windows Software Update Services (WSUS).

A další otázka, jak nainstalovat framework 35?

NET Framework 3.5 do funkcí systému Windows. Jednoduše otevřete Ovládací panely -> Programy a funkce -> Zapnout nebo vypnout funkce systému Windows. Poté vyberte . NET Framework 3.5 (včetně 2.0 a 3.0) a kliknutím na ok stáhněte a nainstalujte .
Navíc, jak opravit net framework?
Nástroj pro opravu rozhraní . NET Framework Repair Tool můžete použít k opravě problémů s nastavením následujících konfigurací: .
...
NET Framework 4.5.2 v následujících operačních systémech:
  1. Windows 7 Service Pack 1 (SP1)
  2. Windows Server 2008 Service Pack 2 (SP2)
  3. Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1)

Související článek

Jak zapnout počítač Když to nejde?

Ujistěte se, že je počítač zapnutý. Pokud počítač nesvítí, zapojte na chvíli do zásuvek, které jej napájejí, lampičku. Kolébkový vypínač se nachází v blízkosti napájecího kabelu na zadní straně počítače.

Co je to NET Framework 35?

NET Framework jsou knihovny pro konkrétní oblasti vývoje aplikací, jako je například ASP.NET pro webové aplikace, ADO.NET pro přístup k datům, Windows Communication Foundation pro aplikace orientované na služby a Windows Presentation Foundation pro Windows desktopové aplikace.
Když to vezmeme v úvahu, co je net framework 45?
NET Framework 4.5 je vysoce kompatibilní aktualizace nahrazující rozhraní . NET Framework 4. Při použití rozhraní . NET Framework 4.5 spolu s programovacími jazyky C#, Visual Basic nebo F# je možné vytvářet aplikace pro systém Windows.

Co to je net?

NET („dotnet" podle anglického dot NET = tečka NET, NET pochází z network, síť) je zastřešující název pro soubor technologií v softwarových produktech, které tvoří celou platformu, která je dostupná nejen pro Web, Windows i Pocket PC. Common Language Infrastructure je standardizovaná specifikace jádra . NET.
Co to je framework?
Framework (aplikační rámec) je softwarová struktura, která slouží jako podpora při programování a vývoji a organizaci jiných softwarových projektů. Může obsahovat podpůrné programy, knihovny API, podporu pro návrhové vzory nebo doporučené postupy při vývoji.

Když to vezmeme v úvahu, proč používat framework?

Dobře navržené frameworky, jako je třeba Nette, umožňují programovat na velmi vysoké úrovni abstrakce. Programátor (uživatel frameworku) tak vůbec nemusí rozumět tomu, co se interně děje a jak přesně vnitřně fungují jednotlivé komponenty, což mu ušetří spoustu času a úsilí.

By Belloir

Similar articles

Jak funguje Nette? :: Jak najít kameru v notebooku?
Užitečné odkazy