Domovská stránka > J > Jak Koupit Knihu?

Jak koupit knihu?

Pro nákup e-knih je nutné se vždy zaregistrovat. Objednávku,která obsahuje pouze elektronické knihy, lze zaplatit jen bezhotovostně (kartou, bankovním převodem, Paysec apod.). Poznámka: E-knihy, které nejsou zabezpečené DRM, získáte ve všech dostupných formátech.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký iPhone si koupit v roce 2021?

První místo bych dal iPhonu 11, protože je to nejlepší telefon, který si můžete v roce 2021 koupit.

Když to vezmeme v úvahu, jak číst eknihy?

Používejte pravidlo 50 stran – toto je to nejjednodušší a zároveň nejdůležitější pravidlo. Kdykoliv vezmete do ruky knihu, přečtěte si minimálně 50 stran. Zapomeňte na kapitoly a přečtěte minimálně 50 stránek. Tímto systémem jste totiž schopni přečíst každý týden zhruba 350stránkovou knihu, kterých je většina.
Lidé se také ptají, jak se pouziva ctecka knih?
E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete.

Můžete se také zeptat, jak číst mobi v počítači?

Pro čtečku volíte MOBI. Soubor uložíte do počítače, do stažených souborů nebo na plochu či tak abyste jej našli. Propojíte čtečku kabelem k vašemu počítači. Čtečka se ve vašem počítači zobrazí jako disk.
Navíc, jak si přečíst knihu na internetu?
Knihy on-line zdarma – Ajina.cz

Najdeme tam knihy Karla Čapka, Jana Nerudy, Jaroslava Haška, Bohumila Hrabala a dalších českých klasiků. Kromě českých titulů jsou zde ke stažení i knihy v angličtině.

Související článek

Proč si koupit iPad?

Ovládání na iPadu je snadné. Pro co nejlepší uživatelský zážitek jsou hardware a software dokonale sladěny. Do aplikace Přechod můžete přenést data ze starého zařízení.

Jak otevřít EPUB v telefonu?

Na čtení knih na Androidu je nejlepší využít speciální aplikace. Podpora pro různé typy souborů e-booků je u nich jen třešničkou na dortu, oceníte hlavně funkce pro čtení. Nejprve zde máme Moon+ Reader, který si dokáže poradit s formáty EPUB, PDF, MOBI, CHM, CBR, CBZ, UMD, FB2, TXT, HTML, RAR, ZIP nebo OPDS.
Jak stáhnout audioknihu do mobilu zdarma?
V Knihách Google Play můžete procházet a nakupovat audioknihy dostupné k poslechu.
  1. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Knihy Google Play .
  2. Klepněte na Obchod a vyhledejte nějakou audioknihu. Další informace o audioknize získáte klepnutím na obrázek na obálce.
  3. Klepněte na cenu. Koupit audioknihu.

Jak nejlepe poslouchat audioknihy?

Jak poslouchat audioknihy na mobilu, tabletu nebo přes Chromecast? Pro poslech na mobilních zařízeních je nejlepší stáhnout si aplikaci Alza Media, která je dostupná pro Android a iOS.. Ke stažení se můžete dostat přímo přes níže uvedené odkazy.
Proč spíme audiokniha zdarma?
Příčinu své únavy a zdravotních potíží hledejte v nedostatku kvalitního spánku a pak teprve jinde. Audiokniha předního světového neurovědce Matthewa Walkera odkrývá nejnovější poznatky z výzkumu spánku a ukazuje, že evoluce nás touto bezbrannou a neproduktivní fází denního rytmu nevybavila náhodou.

Jak stáhnout knihu z Alza?

Vše, co stačí udělat je odeslat příslušný soubor, který naleznete v sekci Moje knihovna na záložce E-knihy, na speciální e-mailovou adresu vaší čtečky. Podrobnější informace o tom, jak stáhnout knihu do čtečky naleznete v našem dalším článku.

By Rior Scatenato

Similar articles

Jak nainstalovat Excel? :: Jak vydělat na 3D tisku?
Užitečné odkazy