Domovská stránka > C > Co Je To Scp Nadace?

Co je to SCP nadace?

Nadace SCP (Secure, Contain, Protect) je literárně fiktivní organizace založená na spolupráci jejích uživatelů a čtenářů. Nadace SCP je zodpovědná za vyhledávání a zadržování jednotlivců, entit, lokací a objektů, které porušují zákony přírody (dále jen „SCP“).

Přečtěte si více

Navíc, jak vypadá scp?

Charakteristické jsou pro toto SCP jeho paže, které jsou velice dlouhé. Jeho celková výška činí přesně 2,38 metrů, takže je s přehledem vyšší než kdejaký člověk na Zemi. Dalším typickým rysem je bílá barva jeho kůže a očí.
Co je SCP 173?
SCP-173 je jedním z hlavních pronásledovatelů ve hře SCP Containment Breach, taktéž je to první SCP, které ve hře potkáte. Řadí se mezi Euclid, takže by měl být pod neustálým dohledem pracovníků, nebo alespoň bezpečnostních kamer.

A co je to scp 096?

Popis: SCP-096 je humanoidní stvoření přibližně 2.38 metru vysoké. Subjekt vykazuje velmi málo svalstva a předběžná analýza tělní hmoty naznačuje mírné podvyživení. Horní končetiny jsou hrubě mimo proporci ke zbytku těla, každá má přibližně 1.5 metru.
Někdo se také může ptát, jak vypadá scp 999?
Popis: SCP-999 je velká, amorfní masa průsvitného oranžového slizu, vážící kolem 54 kg a má podobnou konzistenci, jako burákové máslo. Velikost a tvar subjektu je jednoduše změnitelná a umí se měnit dle potřeby, avšak když odpočívá, tráví SCP-999 většinu času ve formě kulatého dómu přibližně 1 metr na výšku a na šířku.

Jak vytvořit SCP?

Běžte na stránku Českých SCP, také ji najdete v levé části stránky, a vyberte si číslo ze seznamu. Klikněte na číslo. Objeví se vám stránka, kterou si celou přečtete a jen poté kliknete na odkaz, který skutečně stránku vytvoří. Zkopírujte článek z vaší sandboxové stránky a vložte jej do textového editoru.

By Rube

Kde se odehrála Trojská válka? :: Jak vysypat koš v tabletu?
Užitečné odkazy