Domovská stránka > J > Jak Stáhnout Knihu Z Alza?

Jak stáhnout knihu z Alza?

Vše, co stačí udělat je odeslat příslušný soubor, který naleznete v sekci Moje knihovna na záložce E-knihy, na speciální e-mailovou adresu vaší čtečky. Podrobnější informace o tom, jak stáhnout knihu do čtečky naleznete v našem dalším článku.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Jak otevřít EPUB v telefonu?

Na čtení knih na Androidu je nejlepší využít speciální aplikace. Podpora pro různé typy souborů e-booků je u nich jen třešničkou na dortu, oceníte hlavně funkce pro čtení. Nejprve zde máme Moon+ Reader, který si dokáže poradit s formáty EPUB, PDF, MOBI, CHM, CBR, CBZ, UMD, FB2, TXT, HTML, RAR, ZIP nebo OPDS.
Jak fungují eknihy?
Elektronická kniha se nemusí balit do krabice a posílat kurýrem. Zakoupenou e-knihu provozovatel e-shopu nahraje zákazníkovi na uživatelský účet, odkud si zákazník e-knihu – soubor stáhne. Výhodou e-knihy je, že po zaplacení máte e-knihu ihned k dispozici a můžete číst, nemusíte čekat na doručení.

Co jsme si nikdy neřekli Yasmin?

Šestnáctiletá Mehreen Miahová bojuje s úzkostmi a depresí. Tento Chaos, jak tomu říká, pohlcuje její mysl a dávno už přebral kontrolu nad jejím životem. Mehreen je neuvěřitelně nešťastná. Má pocit, že už to dál nezvládne, že musí zmatek v hlavě nějak ukončit.
Jak dostat knihy do Kindle?
Jak to funguje? V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna.

Související článek

Kde stáhnout Adobe Flash Player?

Adobe flash player si můžete zdarma stáhnout na našich stránkách. Stahování spustíte kliknutím na odkaz vedle textu. Soubor se stáhne automaticky. Po stažení nemusíte instalaci potvrzovat.

Lidé se také ptají, co číst?

Chystá se číst:
  • Zlodějka knih. 4485x.
  • Jsou světla, která nevidíme. 3124x.
  • 1984. 3003x.
  • Než jsem tě poznala. 2862x.
  • Hana. 2660x.
  • Vypravěčka. 2524x.
  • Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. 2198x.
  • Medzi odtieňmi sivej. 2163x.
Jak se pouziva ctecka knih?
E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete.

A jak vytisknout elektronickou knihu?

Mohu si svou zakoupenou e-knihu vytisknout? Ano, e-knihu zakoupenou prostřednictvím internetového knihkupectví ANAG je možné pro vlastní potřebu bez problému vytisknout. Není však dovoleno tuto kopii vytvořenou pro vlastní potřebu poskytovat další osobě.
Můžete se také zeptat, jak koupit knihu?
Pro nákup e-knih je nutné se vždy zaregistrovat. Objednávku,která obsahuje pouze elektronické knihy, lze zaplatit jen bezhotovostně (kartou, bankovním převodem, Paysec apod.). Poznámka: E-knihy, které nejsou zabezpečené DRM, získáte ve všech dostupných formátech.

Lidé se také ptají, jak poslat e knihu do čtečky?

1) V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát ePub a zadat email čtečky Pocket Book. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť.

By Sissel

Similar articles

Jak promazat fotky? :: Jak zjistit licenční klíč Office 2013?
Užitečné odkazy