Domovská stránka > J > Jak Nainstalovat Spořič Obrazovky?

Jak nainstalovat spořič obrazovky?

Nejjednodušší způsob instalace ve Windows je ten, že na soubor kliknete pravým tlačítkem myši, pročež vyběhne nabídka. Z ní najeďte na položku „Nainstalovat“ a klikněte na ní (již normálně, levým). Vyskočí okno, kde snadno nastavíte dobu nečinnosti, kterou má počítač vyčkat, než spořič aktivuje a potvrdíte OK.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nainstalovat Windows 10 z Windows Vista?

Z Windows Vista nelze upgradovat. Jedinou možností je čistá instalace. Musíte spustit systém z instalačního média.

Jak nastavit hodiny jako spořič obrazovky?

Změna zobrazení hodin ve spořiči obrazovky
  1. V telefonu otevřete aplikaci Hodiny .
  2. Klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. V sekci Spořič obrazovky: Přepnutí na analogové nebo digitální hodiny: Klepněte na Styl. Zvolte možnost Analogové nebo Digitální. Ztmavení pro tmavé prostředí: Klepněte na Noční režim.
Jak nastavit spořič na Macbooku?
Prvně na Macu vlevo nahoře klepněte na ikonu . Jakmile tak učiníte, tak z menu vyberte možnost Předvolby systému... Následně se otevře nové okno se všemi dostupnými sekcemi pro úpravu předvoleb. V tomto okně najděte a rozklikněte sekci s názvem Plocha a spořič.

Následně, jak vypnout šetřič obrazovky?

Přejděte na nastavení > přizpůsobení > zamykací obrazovcea vyberte Nastavení spořiče obrazovky. V okně Nastavení šetřiče obrazovky zvolte z rozevíracího seznamu šetřič obrazovky.
Jak vypnout spořič obrazovky?
Klikněte na Start – Nastavení – Přizpůsobení a poté vlevo Zamykací obrazovka. Zde poté vyberte dole volbu Nastavení šetřiče obrazovky.

Související článek

Jak nainstalovat nekompatibilní aplikace?

Nainstalovat do telefonu nekompatibilní aplikaci je velmi snadné, ale funguje to pouze u aplikací, které jsou zdarma. Stačí, když si aplikaci stáhnete z obchodu Play a zkopírujete adresu URL.

Jak nastavit hodiny na plochu Macbook?

Přidání hodin
  1. Klepněte na libovolné prázdné místo na ploše a podržte jej.
  2. V dolní části obrazovky klepněte na Widgety.
  3. Klepněte na widget hodin a podržte jej.
  4. Zobrazí se obrázky vašich ploch. Přetáhněte hodiny na plochu.
Jak posunout hodiny na zamykací obrazovce?
Otevřete Nastavení. Přejděte dolů na zamykací obrazovku a kartu Zabezpečení a otevřete ji. Otevřete sekci Always on Display a můžete upravit prvky, které se objeví na této obrazovce. Můžete si vybrat, zda chcete zobrazit tlačítko Domů, tlačítko Domů a hodiny, nebo jen hodiny.

Jak nastavit čas na telefonu?

Změna času, který se zobrazuje
  1. V telefonu spusťte aplikaci Hodiny .
  2. Klepněte na ikonu možností Nastavení. Pokud chcete nastavit domovské časové pásmo, klepněte na Domovské časové pásmo. Pokud chcete automaticky aktualizovat časové pásmo, klepněte na Změnit datum a čas. Nastavit časové pásmo automaticky.
Jak přidat hodiny na plochu Iphone?
Přidání widgetu na plochu
  1. Přejděte na stránku plochy, kam chcete widget přidat, a potom podržte prst na pozadí plochy, dokud se aplikace nezačnou třást.
  2. Klepnutím na.
  3. Pomocí posouvání nebo vyhledávání najděte požadovaný widget, klepněte na něj a pak přejížděním doleva nebo doprava nastavte velikost.

Jak posunout čas na iphone?

Jestliže chcete změnit umístění či jen velikost hodin, budete potřebovat jailbreaknutý telefon a tweak s názvem TimeMover. Ten vám umožní pokročilejší úpravy na uzamčené obrazovce – ať už již zmíněná možnost změnit velikost a umístění hodinek, tak i odstranění data či další.

By Christmann

Similar articles

Jak upravit zamykací obrazovku? :: Jak otevřít soubory aplikace?
Užitečné odkazy