Domovská stránka > J > Jak Otevřít Soubory Aplikace?

Jak otevřít soubory aplikace?

Klikněte na soubor pravým tlačítkem a vyberte Vlastnosti. Vyberte kartu Otevřít pomocí. Vyberte aplikaci, kterou chcete a klikněte na Nastavit jako výchozí. Pokud Další aplikace obsahují aplikaci, kterou občas chcete použít k otevření, ale nechcete ji nastavit jako výchozí, vyberte ji a klikněte na Přidat.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Pokud jde o toto, jak uvolnit místo v telefonu?

Místo můžete též uvolnit odinstalováním aplikací. To provedete takto: Jděte do Nastavení>Aplikace.
...
Jak na Androidu uvolnit místo
  1. Jděte do menu Nastavení a vyberte položku Úložiště.
  2. Klepněte na možnost Uvolnit místo.
  3. Vyberte položku, kterou chcete vymazat, a klepněte znovu na tlačítko Uvolnit místo.
Kde je schránka v mobilu?
Kde se nachází schránka? Schránka je umístěna v RAM a RAM, jak víme, je součástí systému, který obsahuje různé informace, včetně programového kódu, mezilehlých dat atd. Nejjednodušší způsob, jak vymazat schránku v telefonu se systémem Android, je zkopírovat jiná data nebo restartovat zařízení.

Kde najdu systémové soubory?

Složka stažené soubory se ve výchozím nastavení nachází v systémovém disku. Otevřete průzkumník souborů (případně použijte klávesovou zkratku Windows + E) a v levé liště rozklikněte Rychlý přístup, kde se nachází složka Stažené soubory.
Pokud jde o toto, kam uložit soubory?
Pro poslání velkých souborů pochopitelně můžete využít i cloudová uložiště jako je Google Drive, OneDrive nebo iCloud. Ta jsou ale v případě bezplatných verzí poměrně dost omezena velikostí prostoru, kam může své soubory uložit a odkud je i sdílet.

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak obnovit složku stažené soubory?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor nebo složku a pak vyberte Obnovit předchozí verze. Zobrazí se seznam dostupných předchozích verzí souboru nebo složky.
Můžete se také zeptat, proč mi nejde stahovat?
Zkontrolujte místo v úložišti

Pokud máte v zařízení nedostatek místa, nebude možné stahovat a instalovat aplikace. V zařízení může být málo místa v těchto případech: Zobrazí se vám oznámení ohledně místa v úložišti. Máte k dispozici méně než 1 GB.

A proč selhává stahování?

Buď máš sdílenou IP adresu a někdo právě stahuje nebo spojení mezi tvým počítačem a uloz.to stále drží, resp. zaseklo se to na mrtvým bodě a musíš počkat než to uloz.to zjistí a odpojí tě. Tohle se většinou stává když stahuješ film a buď ti spadne prohlížeč nebo to stahování natvrdo vypneš, případně pouze pozastavíš.
Jak Zaheslovat slozku v Iphone?
Přejeďte po poznámce směrem doleva (slide left) Ve vyobrazené nabídce klepněte na „Zámek" Následně nastavte heslo, a případně i nápovědu. Poté stačí poznámku otevřít a klepnout na zámek v pravém horním rohu.

Jak přenést soubory z iphone do PC?

Přenos souborů mezi iPhonem, iPadem nebo iPodem touch a počítačem
  1. Připojte zařízení k počítači.
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Sdílení souborů
  4. V seznamu vlevo vyberte aplikaci, jejíž soubory chcete mezi zařízením a počítačem přenést.

By Wanfried

Similar articles

Jak nainstalovat spořič obrazovky? :: Kde stahovat filmy ve vysoké kvalitě?
Užitečné odkazy