Domovská stránka > K > Kde Si Můžu Zažádat O Řidičský Průkaz?

Kde si můžu zažádat o řidičský průkaz?

Řidičské průkazy nově vyřídíte na kterémkoliv úřadu obce s rozšířenou působností Od července začaly platit novinky, které mnoha řidičům usnadní život. Řidičské průkazy, ale také průkazy profesní způsobilosti či paměťové karty digitálního tachografu je možné vyřídit na kterémkoliv úřadu obce s rozšířenou působností.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se můžu stát Osvc?

Pokud se chcete stát živnostníkem, musí vám být 18 let, musíte být svéprávní a bezúhonní.

A další otázka, jak získat zpět řidičské oprávnění?

Je potřeba i autoškola

Za účelem vrácení řidičáku, který byl odebrán na 12 a více měsíců, je potřeba také absolvovat přezkoušení v autoškole. O to se žádá až poté, co úřad nebo soud zkrácení trestu schválí. Bez přezkoušení nebude žadateli řidičák vrácen.
A další otázka, co potřebuji k žádosti o vrácení řidičského průkazu?
Jak postupovat při navrácení ŘP - jednotlivé kroky
  1. výpis z evidenční karty řidiče.
  2. občanský průkaz.
  3. hotovost ( ceny psychotestů se pohybují v rozmezí od 2-3 tis. v závislosti na regionu )
  4. brýle či naslouchadlo ( pokud používáte )

Co dělat když přijdu o řidičák?

„Po uplynutí dvanácti měsíců zažádá řidič na příslušném městském či obecním úřadě o vrácení řidičského oprávnění. Přiložit musí doklad o úspěšném zvládnutí praktické zkoušky z jízdy a potvrzení od obvodního lékaře i akreditovaného psychologa, že je schopen řídit.
Jak dlouho trvá vydání řidičského průkazu?
Jak dlouho trvá výměna řidičského průkazu? Doba vydání nového řidičského průkazu je standardně do 20 dnů od podání žádosti, ve zkrácené lhůtě pak do 5 dnů.

Související článek

Jak můžu někoho sledovat přes mobil?

Polohu osoby můžete zobrazit v telefonu nebo tabletu. Klepnutím na profil osoby ji můžete vyhledat. Chcete-li aktualizovat polohu uživatele, klepněte na ikonu přítele.

Kam pro řidičský průkaz Praha?

Pro vyzvednutí řidičského průkazu můžete využít on-line registraci. Pokud se nechcete předem registrovat nebo je již kapacita online registrací obsazena, můžete se i bez registrace dostavit osobně do budovy MHMP Business Centre Vyšehrad, Na Pankráci 1685/17, 19, Praha 4., kdykoliv v úřední době registru řidičů.
Následně, co delat po zakazu řízení?
Vzhledem k tomu, že od právní moci uložení trestu zákazu činnosti uplynul více než jeden rok, budete muset prokázat odbornou, ale i zdravotní způsobilost. Budete se tedy muset podrobit přezkoušení a doklad o tom, který nesmí být starší než 60 dnů, musíte přiložit k žádosti o vrácení řidičského oprávnění.

Kdy se vrací řidičák?

O vrácení můžete požádat až po uplynutí 1 roku ode dne pozbytí řidičského oprávnění a doklad o přezkoušení nesmí být starší 30 dní ! (V praxi tedy doporučujeme provést přezkoušení nejdříve 1 měsíc před uplynutím 1 roku ode dne pozbytí řidičského oprávnění.)
Lidé se také ptají, kdy musím delat znovu autoskolu?
Kdy můžu přezkoušení absolvovat? Cvičné jízdy a přezkoušení můžete absolvovat až následující den po vypršení 1 roku ode dne pozbytí řidičského oprávnění. To je vyznačeno v evidenční kartě řidiče jako „Datum ukončení".

Co je potřeba k autoškole?

podat písemnou Žádost o přijetí k výuce a výcviku. podat Lékařský posudek o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel. splnit věkový limit pro příslušnou skupinu (výuku a výcvik lze začít 18 měsíců před dovršením věku) mít na území ČR trvalý nebo přechodný pobyt, případně prokázat vazby na území ČR.

By Virnelli

Similar articles

Co se stane když neudělám rozšíření řidičáku? :: Co sledovat na Voyo?
Užitečné odkazy