Domovská stránka > J > Jak Zrušit Ignorování Zpráv Na Messengeru?

Jak zrušit ignorování zpráv na Messengeru?

Pokud chcete přestat konverzaci ignorovat, přejděte na žádosti o spojení a přijměte žádost. Konverzaci můžete také vyhledat a najít ji znovu. Kdykoli můžete někoho v Messengeru zablokovat nebo vypnout upozornění u konverzace.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Co dělat když mi nejde Messenger?

V levém horním rohu části Chaty klepněte na svůj profilový obrázek. Posuňte se do dolní části stránky a klepněte na Nahlásit technický problém. Do textového pole napište popis problému, včetně toho, co jste dělali, když jste na problém narazili. Klepněte na Odeslat.
Jak zobrazit odebranou zprávu?
Ne, odstraněné zprávy a konverzace si nemůžete zobrazit. Odstraněním zprávu trvale odeberete ze svého seznamu chatů. Pamatujte, že odstraněním zprávy nebo konverzace ze seznamu chatů zprávu neodstraníte ze seznamu chatů člověka, se kterým jste chatovali.

Následně, jak vratit smazane zprávy?

Pro obnovení ztracených SMS zpráv z Android zařízení můžete použít speciální utility. Mezi známé počítačové programy patří například Dr. Fone for Android, FoneLab pro Android, Coolmuster Android SMS + Contacts Recovery, FonePaw Android Data Recovery a mnoho dalších.
Následně, kde jsou skryte zprávy na messengeru?
Tady je postup:
  1. V Messenger aplikaci jděte do NASTAVENÍ (v náhledu zpráv ikonka s panáčkem)
  2. Ťukněte na LIDÉ
  3. Jděte do ŽÁDOSTI ZPRÁV.
  4. Dole klepněte na ZOBRAZIT FILTROVANÉ ŽÁDOSTI.
  5. Tradááá! Jste u cíle!

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Někdo se také může ptát, jak zvětšit smajlíka?

Co možná nevíte, je fakt, že nejen tohoto předvybraného smajlíka, ale i všechny ostatní z nabídky Messengeru lze zvětšit tak, že po stisknutí podržíte prst: čím déle jej držíte, tím bude smajlík větší.
Jak poslat Prilohu přes Messenger?
Při četování máte možnost kliknout na menu nastavení a zvolit možnost Dropbox rozšíření. Díky této možnosti můžete odeslat fotky, videa a jakékoli soubory komukoli, s kým si chatujete. Pokud pošlete fotku, video či gifový soubor, tak se vám v Messengeru objeví preview odesílaného souboru.

Co znamenají kolečka v Messengeru?

: Modré kolečko znamená, že se zpráva odesílá. : Modré kolečko se značkou zaškrtnutí znamená, že se zpráva odeslala. : Plné modré kolečko se značkou zaškrtnutí znamená, že se zpráva doručila. : Po přečtení zprávy se pod ní zobrazí miniatura fotky vašeho přítele nebo kontaktu.
A další otázka, jak zjistit s kým jsem vedl tajnou konverzaci messenger?
Na Androidu jsme nepřišli na jednodušší cestu, než kliknout na ikonku pro zobrazení podrobností o kontaktu a vybrat položku Tajná konverzace. Musíte pak ještě potvrdit, že chcete tajné konverzace skutečně zapnout a že dotyčné zařízení bude jediné, na kterém je uvidíte.

Co to je zobrazeno?

Stav „Zobrazeno" Messenger ukáže pouze v případě, že jste na zprávu kliknuli a přečetli ji skrze aplikaci. Pokud se vám zpráva objeví v notifikační liště, můžete si jí číst jak dlouho chcete, ale odesílatel se to nedozví.

By Massimiliano Zuniga

Similar articles

Jak nastavit na Facebooku češtinu? :: Jak vypnout aplikaci Messenger?
Užitečné odkazy