Domovská stránka > J > Jak Vypnout Aplikaci Messenger?

Jak vypnout aplikaci Messenger?

V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek. Klepněte na Aktivní stav. Pomocí přepínače v horní části obrazovky můžete Aktivní stav zapínat a vypínat. Vypnutí aktivního stavu potvrďte klepnutím na Vypnout.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

A jak otevrit okenko chatu messenger?

V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek. Posuňte se dolů a klepněte na Okénka chatu. Přepnutím tlačítka funkci zapněte nebo vypněte.
A další otázka, jak obnovit messenger?
To se dělá v prohlížeči v Nastavení. Odtud se dostanete do karty „Vaše informace na Facebooku" (je vlevo v horní části obrazovky). Nyní zvolíte možnost „Stažení vašich informací". Vyskočí na vás nabídka, kde zakliknete, že chcete stáhnout pouze zprávy.

Jak Ztisit konverzaci na Messengeru?

V seznamu se zprávami si vyberte kontakt nebo případně skupinovou konverzaci. Klepněte na ni prstem. V následující nabídce vyberte vpravo nahoře ikonku "i" pro nastavení a zde klepněte na ztišení konverzace. Vybrat se dá z nastavení ztišení na 15 minut, 1 hodinu, 8 hodin, celý 1 den anebo dokud ztišení opět nezapnete.
Co znamená Ztisit konverzaci na Messengeru?
Toho docílíte tak, že do konkrétní konverzace na Messengeru přejdete, a poté klepněte nahoře na její název. Zde poté stačí pod profilovou fotografií stisknout Ztišit. Ve spodním menu si poté stačí zvolit, na jak dlouhou dobu se mají upozornění ztišit. Poté už vám notifikace od konkrétních uživatelů chodit nebudou.

Související článek

Jak vypnout Seklou hru?

Nazývá se Pres Ctrl+Alt+Del.

Jak se odhlásit od Messengeru?

Odhlaste se z Facebook Messenger pomocí Facebook Desktop verze
  1. Najděte na zařízení Facebook Messenger zařízení iPhone nebo Android, ze kterého se chcete odhlásit.
  2. Klikněte na tři tečky vedle zařízení a vyberte Odhlásit se.
Pokud jde o toto, jak skryt lidi na messengeru?
V pravé liště, kde se vám zobrazují přátelé, kteří jsou právě online, klikněte na ozubené kolečko "Možnosti". Zvolte "Vypnout aktivní stav" a vyberte si, jestli budete neviditelní pro všechny přátele nebo jen pro konkrétní osoby.

Někdo se také může ptát, jak vypnout chat na facebooku?

Vypnutí Facebook chatu na mobilu
  1. Vpravo nahoře ťukněte na "Menu".
  2. V přehledu Menu nalezněte položku "Chat".
  3. Následně se vám vpravo nahoře ukáže tlačítko "Zapnout chat", které se stisknutím změní na tlačítko "Vypnout chat" a vypíše se vám seznam všech online přátel.
Jak nastavit okenko chatu?
V telefonu se systémem Android 10 a starším je správa této funkce opravdu snadná. Stačí otevřít aplikaci Messenger, klepnout vlevo nahoře na vlastní profilovou ikonku a v rozbaleném menu najít přepínač s názvem Okénka chatu.

Jak zapnout bubliny na Messengeru?

Zapnutí či vypnutí bublin pro konkrétní aplikaci nebo konverzaci
  1. Když si všimnete bubliny, klepnutím ji můžete otevřít.
  2. Vlevo dole klepněte na Spravovat. Nastavení bublin.
  3. Klepněte na aplikaci, kterou chcete změnit.
  4. Vyberte nastavení oznámení: Všechny konverzace se mohou zobrazovat v bublinách.

By Andromede Horney

Similar articles

Jak zrušit ignorování zpráv na Messengeru? :: Jak zobrazit nabídku Start?
Užitečné odkazy