Domovská stránka > C > Co Musí Znát Vedoucí Školní Jídelny?

Co musí znát vedoucí školní jídelny?

Měla byste absolvovat vstupní školení hygienického minima, školení o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci a převzít pracovní oděv. K vykonávání práce ve školní jídelně je nutné vlastnit zdravotní průkaz, který vám vystaví lékař. Důležité pro vás je také seznámení s vnitřním řádem školní jídelny.

Přečtěte si více

Související článek

Co musí obsahovat počítač?

Potřebuji postavit PCProcessor nebo chlazení pro něj.

Pokud jde o toto, co na oběd na svatbu?

Tipy na hlavní chod svatebního menu
  1. Zvěřina: jelení ragů na víně, jelení plátky na pepři s rýží nebo kančí na šípkové omáčce.
  2. Steak s čerstvými bylinkami a grilovanou sezónní zeleninou.
  3. Biftek na zeleném pepři.
  4. Jehněčí kotleta s rozmarýnem.
  5. Kuřecí plněná kapsa.
  6. Králík pečený na rozmarýnu s restovaným špenátem.
Následně, jak se píše měna euro?
Kdy používat znak pro euro (€)

Znak „€" se užívá výhradně v ilustracích. Může se však také vyskytovat v populárních textech a propagačních materiálech (např. v prodejních katalozích a tiskových zprávách). V textových editorech se znak pro euro vytvoří kombinací levé klávesy Alt a 0128.

Následně, co to je mezichod?

V kuchařské terminologii mezichod. Je směs zavařeného ovoce hlavně hroznů, švestek, meruněk, ale i cibule, okurek a pokrájených rajčat.
Můžete se také zeptat, co je to nápojový lístek?
Co má obsahovat nápojový lístek:

množství nápoje. název nápoje. cena za nápoj. u některých nápojů mohou být uvedeny různé míry a ceny nejčastěji používané míry jsou: 0,02l, 0,04l, 0,05l, 0,1l, 0,15l,0,2l, 0,3l, 0,5l, ks.

Související článek

Co musí umět vedoucí prodejny?

Dobrý šéf musí znát 7 věcí. Nebojte se dělat riskantní rozhodnutí. Buďte dva kroky napřed a věřte si.

Jak se vyslovuje menu?

Menu. Ve většině příruček je doporučena u výrazu menu pouze podoba [meny], avšak PČP uznávají i variantu [menu].
Můžete se také zeptat, co se nesmí opakovat v menu?
V menu se nemá opakovat. · stejná základní surovina (druh masa, vejce, smetana apod.); · stejný způsob úpravy (smažení, pečení, zapékání apod.); · stejné přílohy.

Jak sestavit menu o 4 chodech?

V menu je nejčastěji zastoupena polévka, hlavní chod a moučník. Digestiv – aperitiv na dobré trávení - zahrnuje pro muže lihoviny, pro ženy likéry, podporuje trávení. Pořadí nápojů v menu má zahrnovat maximálně 4 nápoje, kromě aperitivu, kávy a digestivu. Výběr je v souladu s daným pokrmem.
Navíc, jaký nápoj k předkrmu?
K teplým předkrmům můžeme podávat pivo, bílé nebo růžové víno. K sýrům přírodní víno a barvu dle charakteru sýru. K tvrdým sýrům podáváme bílé víno (ementál, eidam). K plísňovým a aromatickým sýrům podáváme červená vína.

Navíc, co na svatbu za jídlo?

Moderní svatební předkrmy:
  • caprese s baby mozzarellou,
  • parmská šunka se žlutým melounem,
  • uzené filátko ze pstruha se zeleným chřestem,
  • humrové capuccino se sýrovou sušenkou,
  • smažené kapří hranolky, apod.

By Kryska Chilcutt

Similar articles

Jak pouzivat na iphone Kalendář? :: Co to je jídelní lístek?
Užitečné odkazy