Domovská stránka > J > Jak Odstranit Pracovní Nebo Školní Účet?

Jak odstranit pracovní nebo školní účet?

Vyberte Spustit> Nastavení> účty> Accessu v práci nebo ve škole. Vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odpojit. Výběrem možnosti Ano akci potvrďte.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

A jak změnit jméno na přihlašovací obrazovce?

Do pole pro hledání napište výraz »ovl« a z výsledků vyberte aplikaci »Ovládací panely«. V Ovládacích panelech přejděte do sekce »Uživatelské účty«. Vyberte uživatelský účet jehož jméno chcete změnit a klikněte na volbu »Změnit název účtu«. Vyplňte nový název účtu a klikněte na tlačítko »Změnit název«.
Pokud jde o toto, jak přejmenovat notebook?
Přejmenování počítače s Windows 10
  1. Vyberte Start > Nastavení > Systém > O systému.
  2. Vyberte Přejmenovat tento počítač.
  3. Zadejte nový název a vyberte Další. Můžete být vyzváni, abyste se přihlásili.
  4. Vyberte Restartovat nyní nebo Restartovat později.

Jak změnit jméno uživatele Mac?

Zvolte nabídku Apple () > Předvolby systému a klikněte na Uživatelé a skupiny. Klikněte na. a zadejte jméno a heslo správce, se kterými jste se přihlásili. V seznamu uživatelů nalevo klikněte s klávesou Ctrl na uživatele, kterého chcete přejmenovat, a zvolte Pokročilé volby.
Jak zmenit nazev slozky Mac?
Přejmenování složky: Přidržte Ctrl a klikněte na složku a poté vyberte Přejmenovat složku. Můžete také umístit ukazatel na složku na bočním panelu, kliknout na tlačítko Další a potom vybrat volbu Přejmenovat složku.

Související článek

Co je lepší Samsung nebo Apple?

Na horním konci spektra nabízí Apple lepší fotoaparát a vyšší výkon. Větší fotoaparát s optickým zoomem, lepší displej a stylus v těle jsou některé z věcí, na které sází druhá strana.

Navíc, jak zmenit nazev zarizeni apple?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Informace > Název. , zadejte nový název a klepněte na Hotovo.
Jak změnit jméno uživatele Windows 8?
Levým tlačítkem myši klepněte na odkaz Settings, čímž se zobrazí přehled nastavení, která se týkají uživatelských účtů. V levé části okna následujte možnost Users. Klepnutím na odkaz Add user zahajte přidání nového uživatelského účtu. Poté do textového pole User name vložte název účtu.

Někdo se také může ptát, co je to uživatelské jméno?

Uživatelské jméno (anglicky username) je jednoznačná identifikace uživatele v nějakém software či aplikaci. Pomocí uživatelského jména se uživatelé přihlašují. Je to vlastně identifikátor jejich digitální identity. Z důvodů bezpečnosti se uživatelské jméno kombinuje s heslem.
Lidé se také ptají, jak zjistit uživatelské jméno?
V případě, že si nepamatujete své uživatelské jméno a přihlašujete se heslem a sms, kontaktujte nás na čísle 800 207 207. V případě bezpečnostní metody George klíč, můžete své uživatelské jméno najít přímo v aplikaci George klíč v nastavení ve Správě mých zařízení.

Co je uzivatelske heslo?

Používá se k zachování uživatelského ID Hotjar, jedinečného pro daný web v prohlížeči.

By The

Similar articles

Jak změnit název účtu? :: Jak dostat ikonu aplikace na plochu Iphone?
Užitečné odkazy