Domovská stránka > J > Jak Se Jmenuje Ten Telefon?

Jak se jmenuje ten telefon?

Přejděte na hlavní stránku telefonu a prstem stáhněte stavovou lištu dolů -> koukne na Vás ozubené kolečko "Nastavení", na které klikněte.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak zjistit IMEI telefonu Samsung?

Na klávesnici vytočte *#06#. Krok 3. Podrobnosti o IMEI a sériovém čísle vašeho zařízení se automaticky zobrazí na obrazovce.
Jak zjistit nazev televize Samsung?
Modelový kód a sériové číslo najdete na štítku na zadní straně televizoru. Jsou také viditelné v menu televizoru: Nabídka> Podpora> „Kontaktovat Samsung" nebo „O tomto televizoru".

Co je to IMEI sv?

IMEISV (International Mobile Station Equipment Identity Software Version) je kód, který identifikuje mobilní telefon a verzi jeho softwaru. Skládá se z následujících prvků: Kód schválení typu (TAC) - kód TAC dlouhý 6 číslic. Final Assembly Code (FAC) - kód identifikuje místo finální fáze výroby a skládá se ze 2 číslic.
Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit jestli je iphone odhlaseny?
První z možností je využít webové stránky stolenphonechecher.org. Ke zjištění vám bude stačit zadat sériové číslo přístroje. Ihned poté se dozvíte, jestli se jedná o přístroj, který jeho majitel zaevidoval jako kradený. Případně můžete využít přímé telefonické podpory Apple servisu, která je speciálně určena pro ČR.

Související článek

Jak si zrychlit telefon?

Existuje 7 tipů a triků, jak zrychlit telefon. K restartování zařízení lze použít aplikace Go nebo Lite. Je třeba aktualizovat nejnovější software. Změňte rychlost animace. Je třeba obnovit tovární nastavení.

A jak zjistím kde byl iphone koupený?

Vše, co musíte udělat, je zjistit si vaše modelové číslo. Učiníte to tak, že si otevřete Nastavení, zde přejdete do možnosti Obecné. Poté rozkliknete první kolonku Informace a tady najdeme řádek Model – číslo, které se nachází v tomto řádku, napíšeme v celém znění do textového pole níže.
Lidé se také ptají, jak zjistit stáří telefonu apple?
V nastavení (stáří menší než 1 rok)

Tuto informaci zjistíme v aplikaci Nastavení → Obecné → Informace, kde naleznete kolonku "omezená záruka", v níž se nachází datum vypršení jednoleté mezinárodní záruky. Z něj můžete jednoduše vypočítat, kdy byl iPhone zakoupen.

A další otázka, jak vypadá imei?

IMEI je patnáctimístné číslo, které lze zapsat ve formátu ZZnnnn-MM-nnnnnn-X. První skupina je tzv. type approval code (TAC) uvozený dvěma číslicemi kódu země (ZZ). Druhá skupina (MM) je kód výrobce (viz níže), třetí skupina je sériové číslo telefonu.
Co je to MEID?
Identifikátor mobilního zařízení (MEID) je také běžně známý jako elektrické sériové číslo (ESN) . Mobile Equipment Identifier je celosvětově jedinečné číslo 56 bitů, které identifikuje fyzickou část vybavení mobilní stanice CDMA.

Jak zjistit sériové číslo počítače?

Do vyhledávacího pole systému Windows v levém dolním rohu obrazovky zadejte výraz cmd a v seznamu výsledků vyberte položku Příkazový řádek. Do okna příkazového řádku zadejte příkaz wmic bios get serialnumber a stiskněte klávesu Enter. Zobrazí se výrobní číslo (sériové číslo), jak je znázorněno na obrázku níže.

By Latoye Mellor

Similar articles

Co je to šifrovací klíč? :: Jak poznat kde psát čárku?
Užitečné odkazy